Gratis

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Op deze online borrel leer je zowel bestaande als nieuwe leden van het Utrechtse Euro netwerk (beter) kennen.

Over dit evenement

Op deze online borrel leer je zowel bestaande als nieuwe leden van het Utrechtse Euro netwerk (beter) kennen. Als bonus zorgen we, samen met Buurtbier en cateraar Margot Maakt ‘t, voor een borrel en wat te snacken. Dit bezorgen we van tevoren bij jou thuis!

Praktisch:

  • 26 januari van 17:00 tot uiterlijk 19:00.
  • Na aanmelden krijg je de link om mee te doen via Zoom.
  • Drankjes en hapjes: 2 biertjes naar keuze (of non-alcoholisch drankjes) en een borrelhapje.
  • Kosten: vrijwillige bijdrage, liefst in Utrechtse Euro. Je kan je bijdrage aan de Utrechtse Euro Coöperatie vooraf, tijdens of na afloop van de bijeenkomst overmaken.

Voorlopig programma:

  • Welkom en een update over de stand van zaken van de Utrechtse Euro
  • Speeddaten: leer snel veel ondernemers kennen. Een paar dagen van tevoren sturen we de deelnemerslijst rond en kan je ons laten weten met wie je in ieder geval een speeddate wil hebben. We zullen sowieso de indeling zo maken dat je zoveel mogelijk nieuwe mensen leert kennen.
  • Voor de ondernemers die nog niet, of pas net lid zijn: een korte praktische introductie op de Utrechtse Euro met alle gelegenheid om vragen te stellen
  • Gert-Jan van Buurtbier vertelt wat over de biertjes die je gekregen hebt en presenteert een korte bierquiz
  • Heb je zelf nog een leuk idee voor een programma-onderdeel, laat het ons weten!

Over de Utrechtse Euro in het algemeen:

Zoek je een extra verkoopkanaal? Wil je zaken doen met andere Utrechtse ondernemers? Zie je een nieuwe munt die juist lokaal werkt ook wel zitten? Bouw mee! Door met Utrechtse Euro’s te betalen buig je geldstromen om en laat je geld meer door de regio Utrecht stromen.Als deelnemer kan je de beschikking krijgen over een online zakelijke rekening voor de betaalomgeving. En je maakt meteen deel uit van een levendige marktplaats. Op de Utrechtse Euro Netwerkbijeenkomsten leg je gemakkelijk nieuwe contacten met ondernemers actief in de provincie Utrecht.

Het Utrechtse Euro netwerk helpt Utrechtse bedrijven bij elkaar te kopen via een onderling betaalnetwerk waarbij je geld naar elkaar doorschuift. Daardoor krijgen aangesloten bedrijven meer omzet. Vind elkaar voor lokale inkopen, klussen en projecten. Met rentevrije kredieten vergroten we elkaars bestedingsmogelijkheden.

Je komt aan Utrechtse Euro’s door ze te verdienen, op te nemen als rentevrij krediet of je koopt Utrechtse Euro’s. Hoe dat werkt , dat ontdek je vanzelf op de netwerkdagen en op de Handelsdagen die een aantal keer per jaar georganiseerd worden.

De Utrechtse Euro Ondernemersbijeenkomsten zijn vrij toegankelijk, worden bezocht door gemiddeld zo'n 30 ondernemers, online of op een wisselende verrassende bedrijfslocatie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen