Gratis

Utrechtse Euro Netwerkborrel voor ondernemers actief in provincie Utrecht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Volgt nog

Straatnaam

3500 Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Meer omzet door samenwerking

Over dit evenement

Zoek je een extra verkoopkanaal? Wil je zaken doen met andere Utrechtse ondernemers? Zie je een nieuwe munt die juist lokaal werkt ook wel zitten? Bouw mee! Door met Utrechtse Euro’s te betalen buig je geldstromen om en laat je geld meer door de regio Utrecht stromen.Als deelnemer kan je de beschikking krijgen over een online zakelijke rekening voor de betaalomgeving. En je maakt meteen deel uit van een levendige marktplaats. Op de Utrechtse Euro Netwerkbijeenkomsten leg je gemakkelijk nieuwe contacten met ondernemers actief in de provincie Utrecht.

Het Utrechtse Euro netwerk helpt Utrechtse bedrijven bij elkaar te kopen via een onderling betaalnetwerk waarbij je geld naar elkaar doorschuift. Daardoor krijgen aangesloten bedrijven meer omzet. Vind elkaar voor lokale inkopen, klussen en projecten. Met rentevrije kredieten vergroten we elkaars bestedingsmogelijkheden.

Je komt aan Utrechtse Euro’s door ze te verdienen, op te nemen als rentevrij krediet of je koopt Utrechtse Euro’s. Hoe dat werkt , dat ontdek je vanzelf op deze netwerkdag en op de Handelsdagen die een aantal keer per jaar georganiseerd worden.

De Utrechtse Euro Ondernemersbijeenkomsten zijn vrij toegankelijk, worden bezocht door gemiddeld zo'n 30 ondernemers op een wissellende, altijd weer op een verrassende bedrijfslocatie

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Volgt nog

Straatnaam

3500 Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen