Utregticana met Siebe Palmen & Van Piekeren (20.45 uur - Setjes)

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kargadoor

36 Oudegracht

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Utregser krijg je het niet! Duo Van Piekeren hosten Utregticana in de Werfkelder van De Kargadoor, met speciale gast Siebe Palmen.

Over dit evenement

Utregticana is terug, Doorloopshow stijl! Hoe het werkt: Je koopt van tevoren een kaartje voor een van de tijdsloten. In een kleine groep ga je twee toffe shows van ongeveer elk 30 minuten zien. Zo kunnen we meerdere groepen verwelkomen en kan jij weer van cultuur genieten. Win win!

Een bijzondere editie van Utregticana. Na een openingsshow van Utreg-duo Van Piekeren verwelkomen we zanger en liedjesschrijver Siebe Palmen.

Siebe maakt verhalende Nederlandstalige liedjes waarin pop en kleinkunst harmonieus samengaan. Enkel uitgerust met een heldere, trefzekere stem (zonder het rauwe randje te schuwen) en zijn gitaar doet hij iets bijzonders met het publiek: hij zet ze aan het denken en laat ze vergeten tegelijk.

* Belangrijk!

- Zorg dat je in het juiste tijdslot kaartjes koopt (zie hiervoor aanvangstijd).

- We hebben plaatsen voor setjes en singles. Hierbij gaan we ervan uit dat je zelf bepaalt of je met iemand zonder 1,5 meter afstand veilig kan genieten van Utregticana. Dit zijn bijvoorbeeld mensen uit hetzelfde huishouden.

- Heb je een kaartje of wil je een kaartje kopen maar heb je toch klachten? Wees verstandig en blijf thuis! Volgens de richtlijnen van de overheid wordt een mondkapje (tot je op je stoel zit) aangeraden.

- Utregticana vindt plaats in de Werfkelder en is niet rolstoeltoegankelijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kargadoor

36 Oudegracht

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator De Kargadoor

Organisator van Utregticana met Siebe Palmen & Van Piekeren (20.45 uur - Setjes)

Laat je horen! De Kargadoor is een plek om te horen en gehoord te worden. Wij geloven dat Utrecht een podium nodig heeft om naar elkaar te luisteren en elkaar te begrijpen. We zien de noodzaak maatschappelijke verschillen in de samenleving te overbruggen om samen, als één geluid, verandering teweeg te brengen.

Al 60 jaar dient De Kargadoor als dé verbindende factor in de stad. We inspireren, verrijken en zetten aan tot nadenken door samen te werken met maatschappelijke organisaties en een broedplaats te creëren voor onafhankelijke makers. Dit doen we met ruim 40 vrijwilligers die uit alle hoeken van Utrecht samenwonen om de visie van De Kargadoor uit te dragen.

Die visie is: anders! Wij geloven in de underdogs, in de doeners die durven en de stemmen die net wat anders laten horen. Met een divers maatschappelijk en cultureel programma bieden we deze verhalen een podium of stellen we kantoor- en vergaderruimtes open om verhalen te laten ontwikkelen en te broeien. Het kan, bij De Kargadoor.


 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen