Uurtje Kunst: Aelbert Cuyp

Venster Acties en details

Uitverkocht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kunstenaars als Gainsborough, Constable en Turner lieten zich inspireren door Aelbert Cuyps idyllische landschappen.

Over dit evenement

Kunstenaars als Gainsborough, Constable en Turner lieten zich inspireren door Aelbert Cuyps idyllische landschappen met koeien die baden in het gouden licht.

Voor deze 17de-eeuwse Dordtse schilder hadden de Engelsen zoveel achting, dat zij hem de "Dutch Claude" noemden. Op haar grote najaarstentoonstelling toont het Dordrechts Museum topstukken van Cuyp voor het eerst naast meesterwerken van 18de en 19de-eeuwse Britse landschapschilders.

  • Locatie: Filmzaal (4e etage), Hoogstraat 110
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via Eventbrite

Natuurlijk volgen wij de coronamaatregelen van het kabinet. Tussen de zitplekken is 1,5 m afstand. Waar je kunt plaatsnemen is aangegeven. Daarnaast is er desinfectiemateriaal en zorgen wij voor een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de coronamaatregelen die bij ons gelden. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Bibliotheek Rotterdam

Organisator van Uurtje Kunst: Aelbert Cuyp

Een van de drukstbezochte plekken van Rotterdam is de bibliotheek: hét kenniscentrum en culturele podium van Rotterdam. Natuurlijk kun je boeken, muziek en films lenen, maar ook voor activiteiten, workshops, goede studie- of werkruimte, het huren van een zaal of bijwonen van een voorstelling ben je welkom.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen