Gratis

Uurtje Kunst: Artemisia

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
De 17de-eeuwse schilderes Artemisia Gentileschi was één van de bekendste, meest belangrijke kunstenaars van de Italiaanse barok.

Over dit evenement

De 17de-eeuwse schilderes Artemisia Gentileschi was één van de bekendste, meest belangrijke kunstenaars van de Italiaanse barok. Zij was zo bekend dat haar voornaam alleen al voldoende was en het ook nu nog is: Artemisia.

Haar voorstellingen zijn dramatisch, sensueel, grenzen aan schandaal en neigen hier en daar zelfs naar een mengeling van geweld en verleiding. Uw vertrouwde en vaste spreker van Uurtje Kunst, Hoo-Man, vertelt over haar leven & werk, in het kader van de grote landelijke najaarsexpositie van de niet te missen Artemisia.

  • Locatie: Bibliotheektheater, Hoogstraat 110
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via Eventbrite

Natuurlijk volgen wij de coronamaatregelen van het kabinet. Tussen de zitplekken is 1,5 m afstand. Waar je kunt plaatsnemen is aangegeven. Daarnaast is er desinfectiemateriaal en zorgen wij voor een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de coronamaatregelen die bij ons gelden. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Bibliotheek Rotterdam

Organisator van Uurtje Kunst: Artemisia

Een van de drukstbezochte plekken van Rotterdam is de bibliotheek: hét kenniscentrum en culturele podium van Rotterdam. Natuurlijk kun je boeken, muziek en films lenen, maar ook voor activiteiten, workshops, goede studie- of werkruimte, het huren van een zaal of bijwonen van een voorstelling ben je welkom.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen