Gratis

Uurtje Kunst: Remix Rotterdam

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wat hebben Jean- Michel Basquiat en Gordon Bennett met elkaar gemeen?

Over dit evenement

Wat hebben Jean- Michel Basquiat en Gordon Bennett met elkaar gemeen? Hoe komt een Syrische apothekerspot op een schilderij uit 1425 van de Vlaamse kunstenaar Jan van Eyck terecht?

In de tentoonstelling Remix Rotterdam van het Wereldmuseum worden kunstwerken en -objecten bij elkaar geplaatst die ogenschijnlijk weinig met elkaar te maken hebben. In dit Uurtje Kunst licht spreker Hoo-Man hun gemeenschappelijke verhaal & geheim toe.

  • Locatie: Filmzaal (4e etage), Hoogstraat 110
  • Toegang: gratis
  • Aanmelden: verplicht via Eventbrite

Natuurlijk volgen wij de coronamaatregelen van het kabinet. Tussen de zitplekken is 1,5 m afstand. Waar je kunt plaatsnemen is aangegeven. Daarnaast is er desinfectiemateriaal en zorgen wij voor een goed geventileerde ruimte. Kom alsjeblieft niet naar de bibliotheek als jij of je kinderen klachten hebben. Klik hier voor informatie over de coronamaatregelen die bij ons gelden. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je van tevoren een plekje reserveren. Zo kunnen we jouw veiligheid en die van andere bezoekers garanderen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

110 Hoogstraat

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Bibliotheek Rotterdam

Organisator van Uurtje Kunst: Remix Rotterdam

Een van de drukstbezochte plekken van Rotterdam is de bibliotheek: hét kenniscentrum en culturele podium van Rotterdam. Natuurlijk kun je boeken, muziek en films lenen, maar ook voor activiteiten, workshops, goede studie- of werkruimte, het huren van een zaal of bijwonen van een voorstelling ben je welkom.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen