Gratis

UX Masterclass - De business waarde van goed UX design!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gerechtsgebouw Noordsingel

Noordsingel 117

3035 EM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

User experience design… iedereen heeft het er over, maar wat is het en hoe helpt het mijn organisatie en de acceptatie van nieuwe applicaties? Welke kansen laten we liggen door een gebrek aan een goede gebruikerservaring?


We delen graag onze ervaringen in UX projecten met onze huidige & toekomstige klanten. Lessen uit de praktijk die u inzicht geven in wanneer een applicatie wél door uw klanten gebruikt wordt en niet uw support desk belast met vragen en problemen omtrent het gebruik. Waardevolle lessen; daarom noemen we dit onze UX Masterclasses.

In een interactief, sprankelend avondvullend programma laten we belangrijke UX begrippen en trends de revue passeren. Leren we van praktijk voorbeelden hoe een goed design proces in de eigen projecten gewaarborgd wordt zodat het kosten bespaart en de applicatie onderscheidend vermogen krijgt! Van customer journey tot design tot usability testing.

Kortom: een exclusieve avond vol inspiratie en kennis!


Doelgroep

Graag nodigen wij u: Marketing managers, IT managers, Product Owners en soortgelijk geïnteresseerden uit voor deze masterclass. Mensen van bedrijven zoals KPN, American Express, Landal Greenparks, ANWB en ING zijn u reeds voorgegaan.


Programma:

17:30 - Ontvangst met after-job food en gelegenheid tot kennismaken.

18:30 - UX Masterclass I: Added value of UX (theorie en cases)

19:30 - Pauze

19:45 - UX Masterclass II: Workshop van customer journey tot UX design focus

21:00 - Samenvatting en gelegenheid tot napraten


Kosten

Toegang tot deze masterclass is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt.


Locatie

Bij Okapion in het unieke oude Gerechtsgebouw op de Noordsingel te Rotterdam. Indien gewenst kunt u ook informeren naar een exclusieve masterclass bij u op locatie!Vragen of suggesties?

Stel ze gerust via masterclass@okapion.com of bel 010 4521800.
Zie ook: www.okapion.comSpreker Eelco de Vaal:

Als een overall creatief heeft Eelco de mogelijkheid gevonden om zijn kennis en passie al lange tijd te combineren in multimedia. Al sinds de cd-rom producties zet hij zich in voor het ontwerpen van de beste digitale gebruikersbeleving. Dit bracht hem van Art Director bij Numico tot Creative Director bij CMG/Logica en creative director/mede-oprichter van Okapion. Nog dagelijks bezig met het professionaliseren van de user experience voor applicaties van diverse mooie nationale en internationale klanten.

Eelco de Vaal UX Masterclass


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gerechtsgebouw Noordsingel

Noordsingel 117

3035 EM Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen