UX Research Bijeenkomst - Agile UX

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wibautstraat 224

224 Wibautstraat

1097 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ben je UX onderzoeker, of direct betrokken bij UX gerelateerd onderzoek, dan ben je van harte welkom op de 2e UX Research bijeenkomst die donderdag 4 februari zal plaatsvinden. Het thema van deze avond is ‘Agile’.

Anna Witteman van Icemobile zal haar ervaringen met ons delen met betrekking tot het uitvoeren van UX onderzoek binnen een ‘agile’ ontwikkelproces. Natuurlijk is er daarnaast weer voldoende tijd voor persoonlijke ontmoetingen met vakgenoten, discussies, het opdoen van inspiratie en delen van kennis.

De locatie voor deze avond: het kantoor van Marktplaats (wij danken hen alvast voor de gastvrijheid!) Marktplaats is gevestigd tegenover het Amstelstation, dus goed bereikbaar met OV.

Heb je vragen over deze bijeenkomst of wil je nog een UX onderzoeker aandragen om deel te nemen aan de bijeenkomsten, stuur een mailtje naar karin@userproof.nl.

Let op: de ruimte bij Marktplaats is beperkt. Meld je dus aan als je wilt komen, dan zorgen wij dat er voldoende thee en koffie en andere versnaperingen klaar staan.

Datum en tijd

Locatie

Wibautstraat 224

224 Wibautstraat

1097 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen