UX Summer School 2021

Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online Department

Maashaven Zuidzijde 2

3081 AE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Wil je niet stil zitten in de zomer en ga je liever aan de slag om te groeien als UX designer? Het is praktijkgericht, interactief en fun!

Over dit evenement

UX SUMMER SCHOOL 2021

UX Research & Design voor innovatie

Wil je niet stil zitten in de zomer en ga je liever aan de slag om te groeien als UX designer? UX-people, het educatieplatform voor UX designers, organiseert een drie-daagse Summer School voor beginnende UX professionals. Leer van experts en ontmoet andere UX'ers waarmee je ideeën en ervaringen kunt delen. Het is praktijkgericht, interactief en fun.

Tijdens de UX Summer School behandelen we de meest actuele onderwerpen. We leren je niet alleen de tools, maar ook hoe je deze het beste kunt toepassen in de praktijk. Je gaat weer terug naar je werk bewapend met bewezen UX Tools, die je gaan helpen meer waarde te creëren in je werk.

Reacties op onze eerdere Summer School:

“Leerzame 3 dagen gehad. Een aanrader voor startende UXers!”

“Veel nieuwe inzichten opgedaan m.b.t. UX research, het faciliteren van workshops en het implementeren van Design Systems. Erg leerzaam!”

“Het meest waardevolle vond ik dan ook om veel van hun persoonlijke ervaringen te horen en dat de dingen waar zij tegenaan lopen gelijk zijn met mijn ‘obstakels’. Daarnaast is elk stukje kennis dat ik heb opgedaan meer dan ik had kunnen wensen, alleen maar lof!”

“Leerzaam, ook heeft het ervoor gezorgd dat ik meer inzicht heb gekregen in wat voor een designer ik wil worden, thank you!.”

Gemiddelde score: 9

PROGRAMMA

Het Summer School programma bestaat uit 3 trainingsdagen. We sluiten de dag af met een zomerse cocktail en designer snacks. Je kunt alleen mee doen aan het volledige 3-daagse programma.

Tijdens de drie dagen volgen we het ‘Triple Diamond Model’ van Online Department, een verdieping op het bekende Double diamond model. Hierin worden design thinking methodes gecombineerd met lean startup tools om producten verder op te schalen. Van het probleem ontdekken, naar het vergroten van het marktaandeel van een digitaal product of service.

De training is specifiek bedoeld voor beginnende UX researchers en designers (0 tot 4 jaar ervaring) die werkzaam zijn binnen grote tot middelgrote organisaties. Maar ook als UX-er bij een startup of scale-up neem je hele waardevolle kennis mee. De training is niet geschikt voor creatieve bureau’s - daar wordt streng op geselecteerd.

Dag 1: 24 augustus - What’s the problem!?

Steeds meer organisaties willen digitaal innoveren, van corporate tot startup, van zorginstelling tot MKB bedrijf. Maar hoe zorg je voor voldoende bewijs om ook daadwerkelijk te investeren in nieuwe digitale innovaties? Verschillende UX research methodes bieden uitkomst. Tijdens deze training leer je hoe je een problem statement opstelt en een research plan opzet. Daarnaast gaan we aan de slag met het vertalen van data uit onderzoek naar insights: gevalideerde customer journey’s en een product visie.

Dag 2: 25 augustus - What’s the solution!?

Zodra de behoeften van de verschillende klantgroepen zijn gevalideerd heb je de behoefte bewezen en kun je aan de slag met het ontwikkelen van ideeën en het testen van prototypes. De design sprint is een bekende methode, maar tijdens deze training gaan we dieper in op de onderzoeksmethodes die je kunt inzetten om prototypes en producten te testen. Je gaat naar huis met een krachtige toolbox om een business case te maken.

Dag 3: 26 augustus - Ready to scale!?

Eenmaal in de ‘market space’ vallen conversiecijfers tegen, blijken producten toch niet zo onderscheidend te zijn als verwacht en ligt te concurrentie op de loer. Met naadloze digital journey’s maak je het verschil en maak je klanten van je bezoekers en fans van je gebruikers. Ook leer je tijdens deze dag hoe je UX meetbaar kunt maken met kwalitatieve en kwantitatieve methodes. En hoe je UX schaalbaar kunt maken met onder andere een Design System.

Dit kun je verder verwachten

  • Leren over de nieuwste trends en UX methodes
  • Ruimte voor vragen en inbreng van eigen cases
  • Leren van andere UX professionals

Voor wie?

Ben je al werkzaam in het UX vak en wil je je verder ontwikkelen tot expert? Wil je in een korte tijd een betere designer worden en het officiële UX-people Summer School certificaat op je CV zetten?

En ben jij een:

  • UX designer (0 - 4 jaar ervaring)
  • UX Researcher (0 - 4 jaar ervaring)
  • Visual Designer (0 - 4 jaar ervaring)
  • Graphic Designer, Front-end developer of Webdesigner.

Vragen?

Wees niet bang om vragen te stellen! Mail naar info@ux-people.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online Department

Maashaven Zuidzijde 2

3081 AE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Online Department

Organisator van UX Summer School 2021

Bij Online Department werken onze UX experts aan het ontwerpen van menselijke interacties voor software, apps en digitale services. Onze trainers en consultants ondersteunen teams en organisaties met de digitale transformatie en het ontwikkelen van een klantgerichte cultuur.

We zijn gespecialiseerd in het user-centered design proces en werken samen software en technologie bedrijven aan het succesvol ontwikkelen van digitale producten en services door het verhogen van de gebruikerservaring.

 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen