€ 299,69

UX workshop "wireframing"

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Kantoor UX Coach

Oudehofstraat 40

2610 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Tijdens deze workshop bouwen we 'from scratch' een eerste mobile wireframe dat we tenslotte vertalen naar een wireframe voor desktop.

Over dit evenement

Wat leer je?

De workshop start met een korte introductie over UX design, zodat alle neuzen in dezelfde richting staan. Tijdens deze workshop beantwoorden we de vraag waarom wireframing essentieel is voor een goede user experience, bekijken we voorbeelden van bestaande wireframes en bouwen we 'from scratch' een eerste mobile wireframe dat we tenslotte vertalen naar een wireframe voor desktop.

Je vertrekt naar huis met je eerste wireframes van een website of app naar keuze. En je weet nu hoe je dit proces kunt herhalen voor andere pagina's of secties van je website of app.

Coaching

Deze workshop is bedoeld voor kleine groepen (maximaal 10 deelnemers), zodat er individuele aandacht is voor elke deelnemer, en alle vragen beantwoord kunnen worden. Je kunt je inschrijven als team, maar ook individueel. De workshop wordt in het Nederlands gegeven, maar 1 op 1 gesprekken kunnen ook in het Engels gehouden worden.

Je coach is Marjan Geerts van UX Coach. Ze heeft ondertussen 12 jaar ervaring als UX designer en UX researcher bij verschillende bedrijven en organisaties. Ze zal op een eenvoudige manier de UX methodes uitleggen en iedere deelnemer helpen om ze toe te passen om zoveel mogelijk uit de workshops te halen.

Meenemen

Ervaring met UX design is niet nodig. Wel heb je een computer nodig met het programma Adobe XD erop geïnstalleerd. Je kunt dat programma gratis downloaden. Doe dat ruim op voorhand, zodat we tijdens de workshop geen tijd verliezen met de installatie.

​Er zijn voldoende stopcontacten en er is Wifi beschikbaar. Er wordt gezorgd voor potloden en papier om op te schetsen. Je deelname aan de workshop is bovendien inclusief koffie, thee, water, koek en cake.

Inschrijving en betaling

Inschrijven voor de workshop is mogelijk tot uiterlijk 5 mei 2020. Betaal snel en gemakkelijk met de EventBrite betaalmogelijkheden of kies ervoor om te betalen via factuur, dan ontvang je na inschrijving een bevestiging en factuur via e-mail (binnen 2 of 3 werkdagen). Betaal de factuur door overmaking op de rekening van UX Coach, zie ook de website van UX Coach.

Locatie en bereikbaarheid

De workshop gaat door in het kantoor van UX Coach. Adres: Oudehofstraat 40, 2610 Antwerpen (Wilrijk).

Deze locatie is prima bereikbaar met de:

  • Tram of bus - halte Rooiboslaan, halte Valaardreef of halte Dr. Veeckmanslaan
  • Auto - gratis parkeren in de omgeving van de Oudehofstraat, altijd veel plaats
  • Fiets - velostation aan de Rooiboslaan of in de omgeving van de Oudehofstraat

Meer UX design?

UX Coach organiseert nog meer workshops, die allemaal betrekking hebben op UX design of UX onderzoek. Andere onderwerpen zijn bijvoorbeeld "personas" en "customer journey mapping". Bekijk alle workshops. Je kunt deelnemen aan één enkele workshop of meerdere workshops volgen.

  • Voor een 2e of 3e workshop kun je 10% korting krijgen op de prijs.
  • Het is ook mogelijk om deze workshop te organiseren in je eigen bedrijf of organisatie.

Wil je van dit aanbod gebruik maken, stuur dan een bericht naar marjan@uxcoach.be.

  • Prijzen op Eventbrite zijn incl. Eventbrite servicekosten en BTW.
  • De genoemde prijs is voor deelname aan 1 workshop van 3,5 uur.
  • Deelname aan de workshop kan geannuleerd worden, tot 5 kalenderdagen voorafgaand aan de workshop, met volledige terugbetaling van de aankoopprijs excl. de fee die EventBrite op het ticket aanrekent. Bij annulatie later dan 5 kalenderdagen voor de workshop wordt 50% van de kostprijs (excl de fee die EventBrite op het ticket aanrekent) terugbetaald. In plaats van annulatie kunt u deelname ook overdragen aan een andere persoon.
  • De organisator heeft het recht om de workshop te annuleren indien er minder dan 4 deelnemers hebben ingeschreven of wanneer er onvoorziene omstandigheden zijn, zoals ziekte.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Kantoor UX Coach

Oudehofstraat 40

2610 Antwerpen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen