€ 8,70

V00d00 GOLD x Submarine: LA Jungle (BE) + Kūlóu + The Klittens

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The Grey Space in The Middle

20 Paviljoensgracht

2512 AR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Underground muziekplatform Submarine Den Haag en Rotterdams/Haags dj-duo V00d00 GOLD duiken samen de duistere kelder van The Grey Space in The Middle in en schotelen je een line-up van ranzige indiebands voor.

LA Jungle (BE)
Een gitaar, casio keyboard en een drumkit. Meer hebben Jim en Reggie niet nodig voor hun beestachtige math/kraut/transrock. Als deze geweldenaren aan hun set beginnen stijgt de temperatuur in de zaal direct naar een kookpunt van razernij. Keiharde riffs, geluidsgolven ter grootte van een tsunami en een storm van toms en cimbalen met de stroboscoop als ultieme natuurcatastrofe.
https://www.youtube.com/watch?v=qYydMYlorAU

Kūlóu
Kulou is een groep van vijf gasten uit de skateboardscene van Den Haag. Maar denk bij god niet dat ze poppunk of skatepunk spelen. Nee joh, Kulou trekt zich geen zak aan van verwachtingen en speelt een intense mix van surf, garagerock en psychedelische rock. Nu Dick Dale onlangs naar het houtenjassenpark is vertrokken kom je beter effe The Surffather én de dudes van Kūlóu supporten op deze avond.

The Klittens
Eigenlijk wilden de dames van The Klittens een feministische punkband worden. Maar, omdat niemand op nóg een stel drammers zit te wachten, kozen ze in plaats daarvan om een ontzettend leuke en losse postpunkband te worden. The Klittens (bandnaampje hoor!) zingen over alles wat los en vast zit: van existentiële levensvragen tot die gast waar je beter niet mee naar huis was gegaan op die ene avond.
https://www.youtube.com/watch?v=KZlM4E7oGmQ

V00d00 GOLD
V00d00 GOLD lijdt een goddeloos bestaan en haalt donkere muziek uit muffe, beschimmelde kelders. In tijden zonder hoop grijpt het DJ-duo terug naar het ritueel van dansen. V00d00 speelt een duister spel, tot je wordt verrast door een glinsterende parel. Licht in de duisternis, alsnog.

V00d00 GOLD draait Shame, The Viagra Boys, Ariel Pink, Boy Harsher, Brian Jonestown Massacre, Suicide, The Horrors, John Maus, Blood Orange, The Homesick, DIIV, Moon Duo, Goat, Whispering Sons, The Stone Roses.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The Grey Space in The Middle

20 Paviljoensgracht

2512 AR Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen