Gratis

Vakantiesalon Kempen 2022

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Businesscenter De Regio

375 Olenseweg

2260 Westerlo

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Wat kan je verwachten op het Vakantiesalon Kempen: ☀️Ontmoet onze reisspecialisten ☀️Ontzettend veel reisinspiratie ☀️Fantastische winacties

Over dit evenement

Klaar voor jouw volgende droomvakantie? Zin om het weekend van 12 & 13 februari de wereld te verkennen?  🤩

Dan ben je van harte welkom op Vakantiesalon Kempen! Hier ontdek je de geuren en kleuren van bestemmingen over heel de wereld. Voor elke bestemming staan vakmensen klaar die hun hart verloren hebben aan deze plekken. Zo ontdek jij straks alle wonderen van de wereld vanop de eerste rij.  🌎

Heb je een droomvakantie in gedachten, maar weet je niet hoe eraan te beginnen? Kom eens praten met een van de vele aanwezige reisspecialisten. Zij zullen je met veel plezier vertellen wat je kan verwachten van de door jouw uitgekozen bestemming.

Nog geen specifieke bestemming in gedachten? Geen erg! Je kan hier dan alvast tal van inspiratie opdoen door de verschillende standen te bezoeken en te luisteren wat het beste past voor jouw volgende vakantie! Er valt genoeg te beleven op het Vakantiesalon Kempen.  😎

___

Plannen ver weg of kortbij? Voor elk van jullie is een antwoord te vinden op het Vakantiesalon Kempen.

Wil je graag ver op reis? Al eens aan Azië of het Midden-Oosten gedacht?

Kom de Oosterse cultuur beleven. Geniet ten volste van bestemmingen met authentieke tempels, heerlijke gerechten en parelwitte stranden die je een vakantie om nooit te vergeten bezorgen. Ook een ideale bestemming om te gaan ‘island hoppen’!  

Hou je van natuur en diertjes?

Voor de natuurliefhebbers die graag safari’s doen is Afrika zeker een must-do! Maar Afrika heeft nog zo veel meer te bieden dan alleen fauna en flora. Denk maar aan de geschiedenisrijke bestemmingen zoals Egypte of Marokko! Onze specialisten van Afrika vertellen je graag hier alles over.

Ben je een echte waterrat en kan je genieten van eindeloze uitzichten over de oceaan?

Dan ben jij gemaakt voor cruises. ’s Nachts varen en overdag de spannendste avonturen beleven op telkens een andere bestemming. Dat is pas genieten!

Hou je van de vrijheid van autovakanties? Ready for the American Dream?

Noord-Amerika is jouw continent. Met scenische uitzichten over prachtige landschappen, rijden door Nationale Parken, en bestemmingen die recht uit de films komen, zijn de USA en Canada jouw bestemmingen. Of wat dacht je van een citytrip naar de Big Apple?

Maar weet je wat nog in Noord-Amerika ligt? Hawaii! En daar moet je ooit geweest zijn. Toch?

Mag er wat meer salsa, bachata en tango in je reis zitten?

Reis dan naar het Zuiderse klimaat van Midden- en Zuid-Amerika. Je ontdekt de cultuur van authentieke beschavingen. Je maakt spannende tochten door adembenemende natuur. Je geniet van de heerlijkste streetfood. En je danst de vakantie door op swingende beats.

Altijd al eens een kangoeroe in zijn natuurlijke habitat willen zien? Of een echte Maori?

Dan moet je zeker eens langsgaan bij onze standhouders van Oceanië! Met de ligging aan de andere kant van de wereld, is dit de ideale bestemming om de koude Belgische winters te doorstaan! Voorzie alvast wat meer weken vakantie want zowel Australië als Nieuw-Zeeland heb je niet op 1, 2, 3 gezien.

Liever wat korter bij huis?

Voor degene die het graag dichtbij huis zoeken is er genoeg aanbod binnen Europa dat we u graag presenteren. Van luxe golfvakanties, tot spannende roadtrips en magische treinreizen.

___

Vergeet zeker niet even te stoppen aan onze foodtruck om te genieten van lekkere exotische hapjes met een verfrissend drankje! 🍣

Datum

Zaterdag 12 februari : 12u - 18u

Zondag 13 februari : 10u - 18u

Place to be?

De Regio, Olenseweg 375 Westerlo 📍

Tot dan! 👋

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Businesscenter De Regio

375 Olenseweg

2260 Westerlo

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen