Verkoop beëindigd

Vakmanschap in klantcontact!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bedrijvencentrum Vondelparc

Vondellaan 2

3521 GH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Klantcontact-vaardigheden online trainen en toetsen, met sprekers van gemeente Schagen en Klantenservice Federatie

Hoe het contact tussen de klant en jouw medewerker verloopt is erg belangrijk. Dat kan namelijk niet alleen invloed hebben op de klanttevredenheid, maar ook op de reputatie van je organisatie. We vragen daarom terecht veel van klantcontactmedewerkers op het vlak van communicatieve technieken, klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid. Werken in klantcontact is een vak! Om medewerkers verder te ontwikkelen in dit vak is er online steeds meer mogelijk op het gebied van opleiding en toetsing. En daarover gaat dit seminar.

In het eerste blok zie je hoe online trainingsprogramma’s werken. Aan de hand van voorbeelden kun je zien hoe je met video- en audio-opdrachten ook kunt oefenen met lastige situaties. Aansluitend neemt Margit Biersteker van gemeente Schagen je mee in de praktijk. Zij laat zien hoe de gemeente haar KCC-medewerkers traint met een TrainTool-programma

In het tweede blok vertelt Gretha de Groot van de Klantenservice Federatie (KSF) over het KSF branchecertificaat. Werkgevers kunnen hun klantcontactmedewerkers door de KSF laten certificeren en daarmee erkenning geven voor hun beroep. Een van de praktijkexamens wordt sinds kort afgenomen via TrainTool; wat zijn de mogelijkheden, ontwikkelingen en de ervaringen tot nu toe? Het tweede blok wordt afgesloten met zogenaamde technology previews: hoe nieuwe technieken het trainen en testen steeds persoonlijker en slimmer maken.


Ter afsluiting kun je tijdens de borrel napraten met vakgenoten.

Programma

14.00 Ontvangst
14.15 Welkom
14.30 Het online trainen van klantcontactvaardigheden: uitleg en voorbeelden methode door TrainTool & Praktijkcase KCC Gemeente Schagen door Margit Biersteker.

15.15 Pauze

15.30 Gretha de Groot over het KSF Branchecertificaat & Technology previews door TrainTool: de toekomst van trainen en testen.
16.15 Afronding
16.30 Borrel


Datum en tijd

Locatie

Bedrijvencentrum Vondelparc

Vondellaan 2

3521 GH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen