Valentijnsspecial: My Single Valentine

Venster Acties

Valentijnsspecial: My Single Valentine

Op de dag van de liefde wordt de belangrijkste relatie die we ooit zullen hebben zo vaak over het hoofd gezien: de relatie met jezelf.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Duif 756 Prinsengracht 1017 LH Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Het aantal mensen dat alleenstaand door het leven gaat, groeit al jaren. Waar in 1947 maar 5% van de Nederlandse bevolking alleen woonde, is dat volgens het CBS nu 18%, en in steden als Amsterdam zelfs meer dan 30%. Toch wordt het hebben van een monogame liefdesrelatie waarin je samenwoont nog steeds als de norm gezien. Je krijgt al snel het gevoel opgelegd dat er iets mis is met je als je dit niet hebt. Geen dag waarop dat duidelijker wordt dan op Valentijnsdag.

Daarom organiseert The School of Life deze avond My Single Valentine. Want natuurlijk is het ook mogelijk om zonder partner een mooi en betekenisvol leven te leiden. Maar hoe we het beste met onszelf kunnen samenleven, is iets wat we nooit op school hebben geleerd. 

Verwen jezelf deze Valentijnsdag daarom met een avond waarop je de relatie met jezelf verdiept, voedt en viert. Reine Rek, liefdesfilosoof van The School of Life neemt je mee door alle fases van een liefdesrelatie. Het begint met de vlinders in je buik. Hoe word je verliefd op jezelf? Hoe breng je plezier en genot in je relatie? Vervolgens krijg je verkering en wordt het serieuzer. Hoe onderhoud je een relatie als je niet happy bent? Als je alle kanten van jezelf accepteert, is het time to put a ring on it. Het ‘innerlijke’ huwelijk: de ultieme commitment. Doe mee aan deze avond vol inspiratie en interactie, zelfliefde en zelfspot, want een ding is zeker: een relatie met jezelf is tot de dood 'jullie' scheidt.