Van de appel en de boom - Opening en expobezoek

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Stichting KunstWerkt

Boterstraat 81

3111 NB Schiedam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Stichting KunstWerkt viert dit jaar haar 30-jarig jubileum. Acht kinderen van (ex)deelnemers laten zien hoe ver de appel van de boom viel.

Over dit evenement

Stichting KunstWerkt viert dit jaar haar 30-jarig jubileum. In die 30 jaar bood KunstWerkt artistiek onderdak aan tal van professionele kunstenaars. Sommige bleven, andere trokken verder.

KunstWerkt beweegt mee en kijkt met een open blik naar de toekomst.

Dat heeft geleid tot een bijzondere expositie als afsluiting van het jubileumjaar. Acht kinderen van (ex)deelnemers laten zien hoe ver de appel van de boom viel.

Opening zaterdag 27 november om 15.00 uur door Burgemeester Cor Lamers van Schiedam. Tevens uitreiking van het eerste exemplaar van een speciale thema-editie van het culturele blad 'Puntkomma' over het KunstWerkt-jubileum en de beeldende kunst in Schiedam.

I.v.m. de coronamaatregelen alleen voor genodigden.

Finissage zondag 19 december om 15.30 uur. Kunsthistorica Cilia Batenburg interviewt een aantal exposerende 'appels' èn de 'bomen', waarvan de 'appels' afkomstig zijn.

De finissage is alleen toegankelijk met een geldige QR code. U kunt vooraf een gratis kaartje aanschaffen via een link op de website van KunstWerkt.

  • Nina Fernande
  • Mathijs Gootjes
  • Hansje van Halem
  • Arne Hendriks
  • Helle Monne Huisman
  • Sigrid Klop
  • Madison Pollard
  • Hannah Staal

Tijdens de gewone openingstijden vragen wij u bij de ingang uw corona QR-code te laten scannen. Kunt u dit toegangsbewijs niet laten zien dan bent u verplicht een mondkapje te dragen. Zonder deze maatregelen mogen wij u geen toegang verlenen.

Stichting KunstWerkt heet u van vrijdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur van harte welkom in Ruimte in Beweging, Boterstraat 81, 3111 NB Schiedam (ook op afspraak).

www.stichtingkunstwerkt.nl

Locatie

Stichting KunstWerkt

Boterstraat 81

3111 NB Schiedam

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Stichting KunstWerkt

Organisator van Van de appel en de boom - Opening en expobezoek

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen