Van-je-rookverslaving-af-retraite

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Terschelling

't Land 3

8881 West-Terschelling

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
In 5 dagen van je rookverslaving af op een heerlijk Waddeneiland en werken aan het herstellen van je persoonlijke balans en gezondheid.

Over dit evenement

In deze 5-daagse therapieretraite krijg je inzicht in hoe de rookverslaving werkt, waarom die vat op jou heeft gekregen en hoe je er van af komt. Persoonlijk, individueel en dus maatwerk. Je gaat 5 dagen intensief en gefocust met je verslaving aan de gang. Je wordt niet gehinderd door je vaste omgeving met de ingesleten gewoontes en patronen. Niemand die hier commentaar heeft op jouw proces. De stress, onrust en dagelijkse zorgen blijven aan de wal achter…..

THERAPIE

De therapiesessies die je krijgt om jou van je rookverslaving af te helpen zijn individueel. Jij bent een uniek persoon met je eigen geschiedenis en ervaring. Waarom heeft de verslaving nu juist vat gekregen op jou? Wat is voor jou helpend om voorgoed van de verslaving af te zijn? Dit zijn heel persoonlijke processen die maatwerk vereisen. En natuurlijk de veiligheid van een vertrouwde 1 op 1 setting, dit hoef je dus niet met de groep te delen.

GROEPSSESSIES

Met de groep krijg je de algemene informatie over de verslaving. Wat doet het met je lichaam en welke stoffen zijn verantwoordelijk voor je geestelijke verslaving. Je bent in een groep gelijkgestemden, je snapt elkaar, zit in hetzelfde proces en zo kun je elkaar ondersteunen. Zelfs mensen die niet zo van groepen zijn, hebben gemerkt dat dit toch heel waardevol en ondersteunend is.

LEEFSTIJL

Omdat er zich in je lichaam allerlei processen gaan afspelen is het belangrijk aandacht te hebben voor je leefstijl. Je wilt je rookverslaving natuurlijk niet gaan vervangen door iets als teveel eten en snoepen. Daarom hebben we aandacht voor beweging, natuurbeleving en ontspanning. Je kunt wat je bij ons meekrijgt meteen toepassen in jouw dagelijks leven.

RETRAITE

Terwijl jij je volledig kunt bezighouden met jouw proces, zorgen wij dat het je aan niets ontbreekt. Tijdens deze retraite wordt er voor je gekookt dat het een lieve lust is. Vers, biologisch en zoveel mogelijk lokaal. Je verblijft in een luxe accommodatie met sauna en zwembad.

5 DAGEN VOLLEDIG VERZORGD

De 5-daagse van-je-rookverslaving-af-retraite is meer dan compleet. Alles zit er bij inbegrepen. Naast de 5 dagen educatie, individuele therapie-, groepssessies, leefstijllessen, vers bereide maaltijden en luxe accommodatie (individuele kamer) krijg je nog meer:

De bootovertochten met op de heenreis een lunchpakket, bagagevervoer, electrische huurfiets, koffie/thee en andere heerlijke versnaperingen, een belangrijk souvenir, recreatieve activiteiten, sauna, massage en vooruit,… ook nog wat vrije tijd.van-je-rookverslaving-af-retraite


		Afbeelding van Van-je-rookverslaving-af-retraite
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Terschelling

't Land 3

8881 West-Terschelling

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Buurman & de Rooij

Organisator van Van-je-rookverslaving-af-retraite

Buurman & de Rooij organiseren regelmatig therapieretraites op Terschelling. www.therapieretraite.nl

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen