€ 1.550,73

van-je-rookverslaving-af-retraite

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Terschelling

8881 EZ Terschelling

Netherlands

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Stoptoberstaat weer voor de deur, een mooie gelegenheid om van je rookverslaving af te komen. Dit kun je doen op Terschelling van 14 tot 19 oktober 2019 in de unieke van-je-rookverslaving-af-retraitevan buurman & de rooij.

5 dagen

In deze 5-daagse therapieretraite krijg je inzicht in hoe de rookverslaving werkt, waarom die vat op jou heeft gekregen en hoe je er van af komt. Persoonlijk, individueel en dus maatwerk. Je gaat 5 dagen intensief en gefocust met je verslaving aan de gang. Je wordt niet gehinderd door je vaste omgeving met de ingesleten gewoontes en patronen. Niemand die hier commentaar heeft op jouw proces.

De stress, onrust of dagelijkse beslommeringen blijven aan de wal achter…..

Individueel:

De sessies die je krijgt om jou van je rookverslaving af te helpen zijn individueel.

Jij bent een uniek persoon met je eigen geschiedenis en ervaring. Waarom heeft de verslaving nu juist vat gekregen op jou? Wat is voor jou helpend om voorgoed van de verslaving af te zijn? Dit zijn heel persoonlijke processen die maatwerk vereisen. En natuurlijk de veiligheid van een vertrouwde 1 op 1 setting, dit hoef je dus niet met de groep te delen.

Groep:

Met de groep krijg je de algemeneinformatie over de verslaving. Wat doet het met je lichaam en welke stoffen zijn verantwoordelijk voor je geestelijke verslaving.

Je bent in een groep gelijkgestemden, je snapt elkaar, zit in hetzelfde proces en zo kun je elkaar ondersteunen. Zelfs mensen die niet zo van groepen zijn, hebben gemerkt dat dit toch heel waardevol is.

Leefstijl:

Omdat er zich in je lichaam allerlei processen gaan afspelen is het belangrijk aandacht te hebben voor je leefstijl. Je wilt je rookverslaving natuurlijk niet gaan vervangen door iets als teveel eten en snoepen. Daarom hebben we aandacht voor beweging, natuurbeleving en ontspanning. Je kunt wat je bij ons meekrijgt meteen toepassen in jouw dagelijks leven.

Hard werken en in de watten gelegd worden tegelijk:

Terwijl jij je volledig kunt bezighouden met jouw proces, zorgen wij dat het je aan niets ontbreekt. Tijdens deze retraite wordt er voor je gekookt dat het een lieve lust is. Vers, biologisch en zoveel mogelijk lokaal. Je verblijft in een luxe accommodatie met sauna en zwembad.

Compleet:

De 5-daagse van-je-rookverslaving-af-retraite is meer dan compleet. Alles zit er bij inbegrepen. Naast de 5 dagen educatie, individuele therapie, groepssessies, leefstijllessen, maaltijden en comfortabele accommodatie krijg je nog meer:

  • De bootovertochten met op de heenreis een lunchpakket,
  • Bagagevervoer
  • Electrische huurfiets
  • Koffie thee versnaperingen
  • Een belangrijk souvenir
  • Natuurwandelingen
  • En vooruit,… ook nog wat vrije tijd J

Praktisch

Kosten: € 1.478,- incl. BTW.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Terschelling

8881 EZ Terschelling

Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen