Gratis

Van U is de toekomst

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Protestantse Gemeente Vorden

2 Kerkstraat

7251 BC Vorden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Het zijn de kleine en grote verrassingen die het leven glans geven. De kerk is bij uitstek een plek van zulke verrassingen.

Over dit evenement

De mooiste dingen in het leven vallen ons toe. Je levenslust. Iemand die voor je kiest, die jou liefheeft. Ervaringen die het leven van alledag kleur geven: van een fascinerende zonsopgang tot de hartelijke woorden van iemand in je omgeving. Het zijn de kleine en grote verrassingen die het leven glans geven. Je kunt ze zelf niet organiseren, je ontvangt ze. De kerk is bij uitstek een plek van zulke verrassingen. Ervaringen die je dankbaar stemmen. Liefde en genade van God worden ons aangezegd. Wat er ook is gebeurd of aan welk kwaad je ook debet bent, je mag uit genade opnieuw beginnen. In de kerk leven we van wat we ontvangen. Genade is de grondtoon.

De visienota Van U is de toekomst verwoordt waar de Protestantse Kerk zich in deze tijd en situatie toe geroepen weet. Het is geen beleidsplan maar een inhoudelijke plaatsbepaling. Ze geeft focus en biedt perspectief voor kerk-zijn in de huidige Nederlandse context. Ze maakt inzichtelijk in welke richting de Protestantse Kerk zich in de komende jaren wil ontwikkelen.

Onze eigen classispredikant ds. Jaap van Beelen zal in inleiding verzorgen bij dit perspectief.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Protestantse Gemeente Vorden

2 Kerkstraat

7251 BC Vorden

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Vorming & Toerusting

Organisator van Van U is de toekomst

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen