€ 11,34 – € 16,52

Varoses Event.

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Club Cell

2 Schrijverstraat

1315 HX Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

VAROSES - FIRST EVENT - CLUB CELL

Een kledingmerk dat clubfeesten gaat geven? Ja, het eerste Varoses Event is een feit. Het wordt een avond om niet te vergeten. Varoses viert de release van zijn nieuwe collectie en pakt groot uit!

Op vrijdag 27 Oktober hebben we voor dit eerste event een dikke line-up voor jullie klaarstaan! We trappen af met o.a. Mula B (live), JOHNNY500 en JoeyAK! Reden genoeg om op 27 Oktober met jouw vrienden naar CLUB CELL Almere te komen! (www.varosesofficial.nl)

♕ L I N E U P ♕
- MULA B (live)
De Haagse rapper Mula B is een van de belangrijkste artiesten van het Wilde Westen-label. Met zijn debuutalbum MeesterPlusser op komst lijkt het een knaller van een show te worden.

-JOHNNY500
Deze man heeft alles in zich om iedereen op elke dansvloer ter wereld te vermaken. De moderne electrische sounds in een eigen stijl met heel veel gevoel voor party en entertainment verpakt in een set waar iedereen die van feesten houdt blij van wordt. Johnny500 does it.

-JOEYAK (live)
Het grote talent uit Holendrecht; JoeyAK komt pas net in de rapscene maar maakt al grote stappen met o.a. zijn track Luitenant. Uitgeroepen tot talent van de maand Augustus door 101Barz.

Koop je tickets nu op www.varosesofficial.nl

★ V I P TABLES ★
Wil jij een VIP tafel samen met je vrienden en vriendinnen? Informeer naar de mogelijkheden via onze VIP contact -> +31640177448

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Club Cell

2 Schrijverstraat

1315 HX Almere

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen