Vast Goed in en rond Mechelen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Verelst Kaffee in het AFAS stadion van KV Mechelen

53 Kleine Nieuwedijkstraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Op 17 oktober organiseert #project2800 Vast Goed in en rond Mechelen. Een vastgoedcongres over Mechelen en de ruime regio errond.

Over dit evenement

Op 17 oktober organiseert #project2800 Vast Goed in en rond Mechelen. Een vastgoedcongres met in de hoofdrol Mechelen en de ruime regio daarrond. Aan het woord: Luk Peeters (ORG), Pieter Ballon (VUB, SMIT), Greet Geypen (Stad Mechelen), Roy Wohrmann (Van der Valk) en Kurt Geens (Verelst). Een avond waar ondernemers samenkomen met lokale beleidsmensen met het oog op onze prachtige regio (inter)nationaal verder op de kaart te zetten.

"Ik vind het noodzakelijk dat we met #project2800 in de regio Mechelen een eigen vastgoedcongres organiseren. Wij hebben zelf zoveel troeven en know-how op vlak van real estate, mobiliteit, connectiviteit en duurzaamheid. Dat is hier een voorbeeldregio van de toekomst!"

Kurt Geens is CEO van bouwonderneming Verelst en voorzitter van #project2800.

Luk Peeters leidt samen met Alexander D’ Hooghe en Natalie Seys ORG for Permanent Modernity. ORG is een internationaal architectuur- en stedenbouwkundig bureau. De projecten combineren functionaliteit en vorm om duurzame oplossingen te bieden voor wereldwijde uitdagingen. ORG is gevestigd in Brussel en Boston, en heeft een onderzoeksafdeling bij MIT.

Pieter Ballon is hoogleraar Communicatiewetenschappen aan de VUB en directeur van SMIT (Studies in Media, Innovation & Technology). Daarnaast is hij auteur van: ‘Smart cities: hoe technologie onze steden leefbaar houdt en slimmer maakt’

Greet Geypen is schepen voor Stadsontwikkeling, Ruimtelijke Ordening en Wonen. Ze is ondertussen twaalf jaar schepen, eerst van Openbare Werken en in de huidige meerderheid is ze bevoegd voor Ruimtelijke Ordening, Stadsvernieuwing, Monumentenzorg en Jeugd. Samen met burgemeester Bart Somers drukte ze duidelijk haar stempel op de stad.

Greet Geypen deelt op 17 oktober haar visie op de toekomst van onze regio op Vast Goed in en rond Mechelen.

Met de renovatie van ‘den ouden dok’ tekent de hotelgroep Van der Valk voor een van de mooiste stadsvernieuwingsprojecten ooit in onze regio. De man die heel dat proces in goede banen leidde is Roy Wohrmann.

Panelgesprek met Luk Peeters, Roy Wohrmann, Greet Geypen, Pieter Ballon en Kurt Geens.

Datum en tijd

Locatie

Verelst Kaffee in het AFAS stadion van KV Mechelen

53 Kleine Nieuwedijkstraat

2800 Mechelen

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen