Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Festival op de Vecht

Voorbrug 1

7731 BB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Het Vecht Concert vormt de spectaculaire afsluiter van ons festival met optredens van gerenommeerde artiesten.

Over dit evenement

➤ Openingsact The Roaring Jazz Quartet speelt tijdloos, herkenbaar pop- en jazzrepertoire. Daarna steelt zangeres Julia van Bergen de show met haar fantastische stem, waarmee ze het Junior Songfestival 2014 won en opviel bij The Voice of Holland.

Motel Westcoast met 4 topvocalisten waaronder Syb van der Ploeg en Edward Reekers brengen op weergaloze wijze samen met hun vijfkoppige band legendarische hit songs ten gehore. Het concert wordt door Michelle David & The Gospel Sessions spectaculair afgesloten.

Foto's: Fotolavie Ineke

Koop je ticket online en bespaar € 2,-/ticket aan de kassa. Dit ticket kan niet worden ingewisseld voor contanten. Teksten zijn onder voorbehoud van typefouten. Festival op de Vecht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die op enigerlei wijze voort kan komen uit dit evenement. Speciale wensen, zoals het reserveren van rolstoelplaatsen, dienen tijdig en uitdrukkelijk kenbaar te worden gemaakt via contact@festivalopdevecht.nl. We doen onze uiterste best, echter Festival op de Vecht kan geen garantie geven dat aan speciale wensen tegemoet kan worden gekomen. Aan het gecommuniceerde programma kunnen geen rechten ontleend worden. Je koopt een toegangsbewijs voor het evenement en niet voor het optreden van één artiest. In geval van afgelasting van het hele evenement zal de organisatie uitsluitend het toegangsgeld en niet de toeslag (4,0% + € 0,99 per ticketprijs) op vertoon van een geldig toegangsbewijs restitueren.

Datum en tijd

Locatie

Festival op de Vecht

Voorbrug 1

7731 BB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen