Gratis

VectorVest Seminar i.s.m. OptieAcademy

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Locatie78

Burg.van der Weijerstraat 78

3981 EK Bunnik

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We willen u hierbij graag uitnodigen voor de VectorVest-bijeenkomst op maandag 28 augustus van 19:00 uur tot 22:00 uur. Locatie is Locatie78 in Bunnik. Speciale gastspreker is Tom Van Noyen Tom Van Noyen, die expert is van het VectorVest-programma. OptieAcademy zal ook tijdens de sessie aanwezig zijn.

VectorVest is de enige tool die de kracht van fundamentele waardering combineert met het inzicht van technische analyse.

Volop ruimte voor uw vragen
De organisatie is in handen van OptieAcademy. Er is uiteraard volop ruimte voor uw vragen, want het wordt een interactieve avond. In een informele setting kunt u persoonlijk kennismaken met VectorVest en OptieAcademy-team en andere deelnemers.

VectorVest 5 weken op proef
Wilt u VectorVest zelf ook 5 weken uitproberen? Dan kunt u hier een proefabonnement van 5 weken voor slechts €9,95 aanvragen: http://www.vectorvest.nl/optieacademy

Gratis toegang
OptieAcademy gebruikt het VectorVest programma zelf ook en is daar zeer tevreden over. Daarom kunnen wij deze bijeenkomst zeker aanbevelen en hebben wij kunnen regelen dat dit voor u geheel gratis is.

Deze bijeenkomst is van 19:00 uur tot 22:00 uur en is geheel verzorgd met koffie, thee, frisdrank en een gratis parkeerplaats. Na afloop is er gelegenheid tot het nuttigen van een drankje. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar en vol is vol.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Locatie78

Burg.van der Weijerstraat 78

3981 EK Bunnik

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen