€ 30 – € 35

Meerdere data

Veenproef Stilte en de kunst van verdwijnen

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Scheltema Leiden

1 Marktsteeg

2312 CS Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Veenproef: Stilte en de kunst van verdwijnen


MUZIEK | THEATER | RESONANTIE | KUNST | EXTASE


Bij de Veenproef: Stilte en de kunst van verdwijnen gooien we de deuren van het repetitieproces open, maken we muziek, spelen scènes, proberen uit en gaan met elkaar aan tafel voor een waanzinnig viergangendiner. Acteur en kok Phi Nguyen verleidt elke Veenproef de beste chefkoks van Nederland om zich samen met hem te laten inspireren door de thema’s van de voorstelling.

Het menu is speciaal voor de avond samengesteld. Altijd met plezier in de keuken, liefde en aandacht voor de (eerlijke, biologische) ingrediënten en gelijke toewijding voor de vegetarische opties. Voor elke Veenproef nodigen we een interessante gastspreker uit: een kunstenaar, wetenschapper of anderszins deskundige, die context en verdieping biedt bij de thema’s en onderwerpen van die avond.

Deze gastspreker, het menu en verdere inhoud van het programma wordt z.s.m. bekend gemaakt op deze pagina.

Voor het diner kan er rekening gehouden worden met allergieën. Wil je deze doorgeven, doe dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren via info@veenfabriek.nl o.v.v. ‘allergie Veenproef’.


Datum
Woensdag 30 januari 2019 | 19.00 – 22.30 uur

Locatie
Scheltema Leiden, Marktsteeg 1, Leiden

Kaarten (incl. diner)*
Normaal € 30,00
Met extra liefde € 35,00
*De Veenfabriek hanteert inkomensafhankelijke ticketprijzen. Zit je krap? Dan kun je voor € 30,00 naar binnen. Heb je het wat breder en draag je de Veenfabriek een warm hart toe? Dan zouden we het heel fijn vinden als ervoor kiest € 35,00 te betalen. Deze keuze is geheel vrijblijvend.
Lees hier meer over de inkomensafhankelijke prijzen.


Het bijbehorende Sleutelwerk van Stilte en de kunst van verdwijnen wordt gespeeld van donderdag 21 t/m zondag 24 februari 2019 in Leiden en Amsterdam. Klik hier voor meer info en kaarten.

Delen met vrienden

Locatie

Scheltema Leiden

1 Marktsteeg

2312 CS Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen