€ 19,54 – € 69,34

Vegan & Duurzaam Lifestyle Event @the beach

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Beachclub People

18 Zuiderstrand

2586 JK Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

THE BEST VEGAN & SUSTAINABLE LIFESTYLE EVENT AT THE BEACH EVER

Hou jij van een vegan en duurzame leefstijl? Dan mag je op 3 mei niet ontbreken op het meest unieke vegan lifestyle event, georganiseerd door de trendwatchers van Food board Nederland. Op het meest sexy plekje in Kijkduin ervaar je die dag alles op het gebied van duurzaam en vegan leven, wonen en werken. Hoor, zie en proef van het beste dat er op dit gebied voor jou beschikbaar is. Van boeken tot massages, van cosmetica tot bankieren, van treatments tot voeding. De hipste organisaties zijn aanwezig met producten, lezingen, workshops en treatments! Maak kennis met geselecteerde hoofdrolspelers die een vegan en duurzame levenstijl mogelijk maken. Gezond van binnen en mooi van buiten, én met liefde voor mens, natuur en dier.

Reserveer snel je plekje en boek nu je kaartje want vol = vol.


PRIMEUR: MEET & GREET AUTEUR GEERT KIMPEN!
We zijn reuze trots. Want niemand minder dan bestseller auteur Geert Kimpen (De Kabbalist), geeft tijdens het Event on the Beach een persoonlijke lezing over De TomTom van je ziel. En nog voordat het boek officieel is uitgebracht, kun jij exclusief op ons event een gesigneerd exemplaar bemachtigen van zijn nieuwste werk "Het meisje dat aan de oever verscheen"! Boek jij een van de enkele VIP tickets, dan is er een meet & greet met Geert én ben je verzekerd van een gesigneerd exemplaar van zijn nieuwste boek,

HELEMAAL UP TO DATE
Na je deelname aan ons event weet je het naadje van de kous. De hipste organisaties zijn aanwezig met producten, lezingen, workshops en treatments! En als het moment is gekomen waarop jij helemaal relaxt weer naar huis wilt gaan, dan hebben we nóg een verassing voor je, een sparkling gift om thuis van te genieten...!

Veelgestelde vragen

Wat is het restitutiebeleid?
Mocht je onverhoopt niet kunnen komen dan restitueren wij het bedrag niet. De opbrengst van het event wordt namelijk geschonken aan voeding en medische zorg voor dieren in nood. Zo draag je of je er bent of niet direct een steentje bij!

Is mijn registratie of ticket overdraagbaar?
Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan mag je je ticket altijd aan iemand anders overdragen. Maar wel even doorgeven zodat wij altijd weten wie er naar het event komt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Beachclub People

18 Zuiderstrand

2586 JK Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen