Gratis

VeineDAGEN2021 Zaterdag 30 oktober

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Dé beurs voor ouders, begeleiders en therapeuten van kinderen met een beperking #inspiratie #informatie

Over dit evenement

Waarom deze ‘prikkelende’ beurs? Wij horen in de branche dat er behoefte is aan een laagdrempelige beurs met betaalbare standruimte voor exposanten en gratis toegang voor bezoekers. Een beurs met impact, waar bezoekers geïnformeerd en geïnspireerd worden.

De VeineDAGEN is een initiatief van de makers van Veine Magazine. Veine staat enerzijds voor gelukzaligheid en anderzijds kun je Veine vertalen als de bloedader. Naast een prettig klinkende naam vonden we de betekenis illustratief. Een bloedader staat voor verbinding en zo is ook de band van ouders met een kind met een beperking. Daar waar andere kinderen hun vleugels uitslaan en loskomen van ouders, blijven deze kinderen veelal heel dichtbij. Als het niet letterlijk fysiek is dan is het wel mentaal.

Anderzijds sluit de uitleg van Veine feilloos aan op de visie voor een beurs, waar ouders, kinderen en volwassenen met een beperking en anderen die dagelijks omgaan met mensen met een beperking positieve en praktische handvatten krijgen om nog beter te begeleiden en te stimuleren tot ontwikkeling. Wij denken dat ontwikkeling en comfort gelukkig maken. En elk kind of volwassene met een beperking verdient het gelukkig te zijn.

Tot slot zijn we uit op “fijne” dagen, waar we graag fabrikanten, professionals uit de zorg en ouders van en met (jongvolwassen) kinderen met een beperking ontmoeten. Wat beweegt hen? Wat hebben zij nodig? Hoe kunnen we hen nog meer faciliteren, adviseren en inspireren?

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2

4207 HZ Gorinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Mariëlle Franken en Renée Ruisch

Organisator van VeineDAGEN2021 Zaterdag 30 oktober

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen