VER nazomer diner

Venster Acties

VER nazomer diner

Voor al onze ambassadeurs, relaties en premium leden organiseren we een nazomer diner op een bijzondere (buiten)plaats in Rotterdam.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Buitenplaats Brienenoord 5 Van Brienenoord 3077 AE Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

Voor al onze ambassadeurs, relaties en premium leden organiseren we een nazomer diner op de bijzondere (buiten)plaats aan de rand van Rotterdam.We organiseren dit event om met elkaar bij te praten en om jullie te bedanken voor jullie steun, hulp en enthousiasme. Jullie betekenen veel voor ons en we hopen ook het komende jaar samen met jullie het elektrisch rijden in Nederland weer een stap verder te kunnen brengen.

We hopen dat je erbij kunt zijn: wil je in verband met de organisatie voor 21 september aangeven of je van de partij bent? En wees er snel bij want we hebben een beperkt aantal plekken.

Afbeelding van VER nazomer diner

Routebeschrijving:

Het eiland is bereikbaar via de nieuwe brug naast de Kreeksehaven. Deze is zo nieuw dat hij nog niet zichtbaar is op Google Maps.

Vanaf hier volg je de nieuw aangelegde weg rechtdoor richting Buitenplaats Brienenoord.

Let op: er kan niet geparkeerd worden bij Buitenplaats Brienenoord. Er zijn beperkte parkeermogelijkheden voor het bruggetje naast autowasserij Loogman. Of anders parkeren aan de Stadionweg.

OV: tram 23 richting Beverwaard, halte Dwarsdijk. Vanaf hier is het 20 minuten lopen.

Auto: A16, afslag Feyenoord, richting Feyenoord rijden. Eerste afslag rechts (havens 1030-1050) met de weg mee, links (parallelbaan Stadionweg). Daarna rechtsaf de eerste afslag (volg borden). Parkeren bij wasserij Loogman of aan de Stadionweg. Daarna de brug over lopen, het eiland op.

Afbeelding van VER nazomer diner
Gratis