€ 95

Verdien online geld en reis de wereld over

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

“Een leven waarbij je tijdens het reizen geld verdient is voor iedereen mogelijk, veel mensen weten alleen niet hoe.”

  • Zoek je naar manieren om online geld te verdienen die wél werken?
  • Wil je meer reizen?
  • Werk je hard maar lijkt dat zich niet uit te betalen in meer vrijheid?
  • Is die opleiding of 9 to 5 kantoorbaan toch niet helemaal wat je ervan had gehoopt?
  • Heb je het gevoel dat je meer geleefd word dan dat je jouw eigen leven bepaald?

Als je op één of meerdere van bovenstaande vragen ‘JA’ kunt antwoorden, raad ik je zeker aan om verder te lezen.

Bij mezelf was vooral het laatste punt de reden om voorgoed verandering in mijn leven aan te brengen.

Ik wilde meer van de dingen doen die ik belangrijk vond maar voelde mij geremd door de overtuiging dat een goede studie en daarop volgende baan mij ‘SUCCESVOL‘ zouden maken.

Maar op een gegeven moment was ik er gewoon klaar mee. Ik werkte hard maar zag niet in hoe dit mij een gelukkig mens zou maken.

Daarop heb ik besloten om te stoppen met dat wat ik deed en op andere voet verder te gaan. Ik wilde iets avontuurlijkers doen dan iedere dag in dezelfde trein zitten.

Op weg naar een locatie onafhankelijk inkomen

Ik ben me gaan verdiepen in online marketing aan de hand van het lezen van boeken en kijken van tal van webinars. Vervolgens ben ik maar gewoon mijn eigen online bedrijf gestart en heb ik mogen leren met vallen en opstaan. Alles met het doel een online, locatie onafhankelijk inkomen te realiseren.

Een half jaar later had ik mijn eerste klanten en nog een half jaar later heb ik mijn koffers ingepakt en ben ik OP REIS gegaan. Inmiddels zijn we twee jaar verder en heb ik al flink wat mogen zien van de wereld terwijl ik vanachter mijn laptop geld verdien. Een ideale combinatie!

Ik ben door 37 landen heen gereisd, heb honderden prachtige mensen ontmoet, heb de regenachtige winter kunnen inruilen voor lekker weer. Het doet me veel goed om zo te leven en daarom vraag ik mij vaak af, waarom doen niet meer mensen dit? Want ik weet één ding zeker…

Content Creatie


Dit is voor iedereen mogelijk die hiervan droomt. Het is geen hogere wiskunde maar vaak een tekort aan de juiste informatie om er een succes van te maken.

Ik zeg niet dat het het makkelijkste pad is, maar waar een wil is is een weg.

Alleen zijn dingen soms moeilijk

En om je daar een handje bij te helpen heb ik een training ontwikkelt die je op weg helpt. Een training waarbij je erachter komt wat jouw weg is naar een leven als digitale nomade en waar we grote stappen zetten richting de realisatie daarvan.

Ik deel alle modellen waarmee ik online geld verdien. Alle kennis die ik in de afgelopen jaren heb vergaard en dé manier hoe je zelf aan goed betalende klanten komt komen.

We gaan aan de slag met jouw individuele pad en ik geef je alle tips die ik kan geven om er een succes van te maken.

Tijdens de training ontmoet je tevens 20 andere deelnemers die op hetzelfde punt staan als jij. We doen allemaal misschien wel iets anders, maar hebben een aantal dingen gemeen. We houden van reizen, houden van vrijheid en willen volop leven.

Echt succes met echte mensen

Deze training is niet online omdat ik geloof dat jij meer waard bent! Ter plekke kunnen we gewoonweg meer voor je betekenen. Daarbij bouw je tijdens de training ook alvast aan je netwerk (hebben we toffe activiteiten voor) en dat is een zeer groot voordeel als je online geld wilt verdienen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Incubator Breda

198 Oranjeboomstraat

4812 EM Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen