€ 289

Meerdere data

Verdiepingstraining Palliatieve Zorg

Venster Acties en details

€ 289

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Attenza

69 Zuideinde

2991 LJ Barendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Verdiepingstraining Palliatieve Zorg

Over dit evenement

Aangescherpte Corona maatregelen rondom onze trainingen

Het zijn bijzondere tijden met een grote impact op ons dagelijks leven zowel privé als zakelijk. Als zorgorganisatie volgen we vanzelfsprekend de Corona-richtlijnen. Dat houdt in dat wij voor de toegang tot onze trainingen die wij geven in onze trainingsruimte vragen om het Corona toegangsbewijs. Dat wil zeggen: een geldige QR-code in de Corona Check App in combinatie met je legitimatiebewijs. Wij hanteren de 3-G methode om niemand uit te hoeven sluiten. Dus ook ‘testen voor toegang’ is een optie.

Verdiepingstraining Palliatieve Zorg 

Naast de basistraining Palliatieve zorg biedt Attenza nu ook de Verdiepingstraining Palliatieve Zorg aan. Gedurende deze training gaan wij verder in op de stof. Wij behandelen de onderwerpen: palliatieve sedatie, palliatief redeneren en palliatieve pijnbestrijding.

Tijdens het onderdeel Palliatieve sedatie wordt er gekeken hoe het lijden van de patiënt verlicht kan worden. Dit zal uitgelegd worden vanuit de kant van de zorgverlener. De richtlijnen zullen kort en bondig worden doorgenomen en daarna zal er in kleine groepjes worden gewerkt aan een casus. 

Gedurende het onderwerp verdieping palliatief redeneren wordt er gekeken hoe jij als zorgverlener kan redeneren om het beste comfort te bieden aan de palliatieve cliënt. Jij zal ter voorbereiding jouw eigen casus voorbereiden en met de docent en andere cursisten bespreken.

Palliatieve pijn bestrijden is een belangrijk onderwerp binnen de palliatieve zorg. Om dit te kunnen uitvoeren en begeleiden is er een specifieke kennis nodig. De combinatie van een praktijkgerichte e-learning en fysieke training leveren de meest complete kennis op dit gebied. Tijdens de training zal jij aan de slag gaan met diverse infuuspompen om pijn te bestrijden en je leert ook subcutaan infuus inbrengen.

De e-learning wordt verstuurd na inschrijving.

Tijd: 09:00-17:00

Data: 24 september en 14 december

Locatie: Kantoor Attenza 3e verdieping

Zuideinde 69 in Barendrecht

Maximaal 12 personen

Delen met vrienden

Locatie

Attenza

69 Zuideinde

2991 LJ Barendrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

{ _('Organizer Image')}

Organisator Attenza B.V.

Organisator van Verdiepingstraining Palliatieve Zorg

Attenza wil samen met goed opgeleide professionals de landelijke specialist worden in de intensieve, palliatieve en terminale zorg thuis. Niemand mag tegen haar of zijn wil sterven op een plek waar zij dat niet willen. Attenza wil ieder mens de mogelijkheid geven om de laatste levensfase thuis door te brengen. In de eigen vertrouwde omgeving, omringd door familie en naasten.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen