€ 361,79

Verdiepingstraining Zakelijk Tekenen / Visueel werken

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Rotterdam

Wijnhaven 36

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Verdiepingstraining Zakelijk Tekenen

Over dit evenement

Je hebt de basisworkshop Zakelijk Tekenen gevolgd en wilt meer! In deze verdiepingstraining krijg je meer en gaan we weer een grote stap verder in de wereld van het Zakelijk Tekenen!

In de Basisworkshop Zakelijk Tekenen hebben we geleerd hoe we met de basisvormen iconen kunt tekenen. In deze training oefenen we met nog meer iconen waarbij we ook abstracte begrippen en lastige werktaal gaan visualiseren. Ook met het tekenen van figuren gaan we een stapje verder en voegen we persoonlijkheid en atributen toe.

In de basisworkshop hebben we ook geleerd hoe je informatie kunt ordenen en structuren en in deze training brengen we hier verdieping in aan door te oefenen met de lay-out van je gehele vel. Hierbij is brainstormen, het leggen van verbanden en prioriteren van belang. Naast dit alles laat ik je ook nog eens kennismaken met verschillende creatieve toepassingen en inspirerende werkvormen. Het beloofd weer een actieve en inspirerende training te worden!

De verdiepingstraining duurt een dagdeel (van 9.30-12.30 uur) en vindt plaats in Rotterdam op vrijdag 25 september 2020.

Doe je mee?

Ik zie je graag bij Het Coachhuis Rotterdam / Seven Fields aan de Wijnhaven 36. Bij binnenkomst rechts hangt een dagscherm met de ruimte die is gereserveerd voor de workshop. Inloop is vanaf 9.15 uur en we starten om 9.30 uur. De workshop eindigt rond 12.30 uur. De kosten van deze workshop zijn € 299,- ex btw (dus € 361,79 incl btw). Koffie, thee, materiaal en veel inspiratie is inbegrepen.

De locatie is op 5 minuten lopen van trein- en metrostation Blaak. Kom je met de aute dan kun je het beste gratis parkeren op P+R Kralingse Zoom, je bent dan in 6 minuten op metro Blaak. Je kunt ook op loopafstand betaald parkeren in de garage van The Red Apple aan de Wijnbrugstraat 22 (kosten zijn €2 per 50 minuten). 

Zakelijk tekenen basis & verdieping

Heb je de basisworkshop nog niet gevolgd? Boek dan gelijk beide en krijg een mooie korting. Je betaalt dan voor twee ochtenden €378 excl btw. Wil je hier gebruik van maken, mail mij dan via saskia@ontwikkelzin.nl of kijk op www.ontwikkelzin.nl/zakelijk-tekenen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Rotterdam

Wijnhaven 36

3014 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen