Gratis

Vergaderbijeenkomst in Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Motorkade 1

1 Motorkade

1021 JP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Eerste Lockdown-proof evenement van MeerBusiness Amsterdam

Over dit evenement

Dit wordt de eerste bijeenkomst die Lockdown-proof is. We maken een progamma dat zowel fysiek als virtueel goed te volgen is. Belofte: iedereen komt aan het woord, we kunnen op anderhalve meter afstand netwerken en we gaan het hebben over plannen in de toekomst.

Cherryl de Vries, cluster director of sales vertelt over hun plannen met Holiday Inn Express in Amsterdam Noord en met het nieuwe hotel in Almere dat in maart geopend gaat worden.

Rudy van Duijvenvoorde , investeerder , ondernemer , coach, trainer op Sales & Marketing is Sales Director en Co-Owner van Welectric, die zich bezig houden met Electric Urban Mobility. Rijden kan duurzamer , is fun , en gemakkelijker en bereikbaar tegenwoordig.

Volgens MeerBusiness Amsterdam is veel wat met fysieke evenementen te maken heeft heel belangrijk voor de emotionele en zakelijke wellbeing van onze economie (en daarmee ook onze gezondheid). Onze organisatie zal zich daardoor blijven inspannen om fysieke evenementen te organiseren. Uiteraard op een zo veilig mogelijke wijze en natuurlijk volgens de RIVM maatregelen.

Globaal programma, onder voorbehoud

15:30 – 16:00 Inloop

16:00 – 16:05 Ontvangst en welkom door Ursula

16:05 – 16:15 Presentatie van Holiday Inn Express North Riverside

16:15 – 16:30 Presentatie Welectric

16:30 – 17:30 Netwerken onder genot van hapje / drankje

Tijd voor rondleiding/ rijden met dan wel in een elektrisch voertuig.

P.S. Natuurlijk houden we ons aan de RIVM normen en het nieuwe hotel heeft een volledig nieuw ventilatiesysteem dat voldoet aan de meest strenge eisen.

Over Holiday Inn Express Amsterdam-North Riverside

Holiday Inn opende afgelopen augustus in Amsterdam-Noord haar grootste Express hotel van Europa. Het Holiday Inn Express Hotel telt maar liefst 439 hotelkamers en beschikt daarnaast over werkplekken, vergaderruimtes en een restaurant. Hierdoor is het hotel voor zowel zakelijke bezoekers als toeristen interessant. Aan het IJ, op het herontwikkelde bedrijfsterrein de Overkant zal het hotel een mooie aanvulling zijn op evenementenlocaties als De Kromhouthal.

Het Holiday Inn Express hotel heeft een andere insteek dan normale Holiday Inn hotels. De focus bij de Express hotels ligt voornamelijk op de kamers in plaats van vergaderruimtes. “Het Holiday Inn Express hotel in Amsterdam-Noord zal daarentegen wel over vergader- en meeting ruimtes beschikken”, zo vertelt Odyssey Hotel Group-CEO Rick van Erp. “Op het omliggende bedrijventerrein vestigen zich namelijk vele start-ups en creatieve industrieën die intern vaak niet over formele vergaderruimtes beschikken. Voor hen zijn de meeting rooms een uitkomst.”

Meer over Welectric

Met de 2 ,3 en 4 wheelers uit het assortiment van Welectric, hebben wij een breed scala van hippe , betaalbare , onderhoudsvrije voertuigen , en zelfs een aantal collectors items.

Welectric levert ook een op maat (interne webshop) waarmee organisaties , een Gamifiaction traject kunnen opstarten waarmee medewerkers kunnen sparen in een loyaliteitsprogramma, hiermee ontstaat er bij de medewerkers een hoge mate van motivatie , recognition , beschikbaarheid, digitale vaardigheid (indien nodig), enthousiasme, betrokkenheid, verbinding en behoud van de medewerkers na de C-tijd.

Rudy zal jullie meenemen in de wereld van nu en de future proof wereld , doormiddel van leuke voorbeelden op het gebied van elektrische ontwikkelingen maar ook hoe in de huidige tijd van spanningen en onzekerheden , medewerkers te binden en te boeien , en te behouden voor organisaties.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Motorkade 1

1 Motorkade

1021 JP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen