€ 12

Verhalenavond

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wees

Meester Treublaan 1

1097 DP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Dromen kunnen in de soep lopen, maar ook een succes worden, en dat is allebei best eng. De sprekers van vanavond vertellen ieder een persoo

Over dit evenement

Dromen kunnen in de soep lopen, maar ook een succes worden, en dat is allebei best eng. 

De sprekers van vanavond vertellen ieder een persoonlijk verhaal over hoe je korte metten maakt met stilstand en onbehagen; met dat knagende gevoel van niet doen wat je het liefst zou willen. Zij laten je van dichtbij een proces zien dat nog in volle gang is. 

Dit zijn geen shiny succes stories; wel inspirerende en échte verhalen van binnenuit. Over wat je voelt en meemaakt als je een idee ontvouwt, over beren onderweg, over vallen en opstaan. Over hoe je je ritme in waarmaken vindt en het lef verzamelt om te dóen. Ze beschrijven een persoonlijk proces van verandering, dat nog niet is uitgekristalliseerd, nog geen einde kennen. Gelukkig maar: deze verhalen gaan over de kanteling van droom naar doen die nú gaande is. Ze bruisen van leven. Een avond waar je ook zelf geprikkeld om in beweging te komen met wat je het liefste doet.Over het ontstaan van dit eventVaak wordt het podium gegeven aan sprekers die ‘er’ al zijn. In eerste instantie was de Verhalenavond alleen bedoeld voor het eigen netwerk van deelnemers aan onze programma’s. Zo konden zij van dichterbij begrijpen wat er in de rollercoaster die Idéfix heet nou eigenlijk gebeurt. 

Gaandeweg ontdekten we dat de Verhalenavond zoveel deed met de luisteraars, dat we hem breed toegankelijk wilden maken. In een tijd waarin veel verhalen worden ‘opgefluft’ is het een verademing om naar echte verhalen te mogen luisteren. Deze echte verhalen zijn als schilderijen: de woorden, lijnen en metaforen openen in iedereen iets anders. De toeschouwer kiest - vaak onbewust - zijn of haar eigen raakpunten. Zo komt er veel meer in beweging dan bij de verteller alleen.

-----------

Los kaartje: € 12Fixer member*: vrij toegangDe Verhalenavond is los te bezoeken en is onderdeel van van het 90 Dagen Programma, ons groepsprogramma waarin ideeën mijlpalen worden. *Als Fixer Member maak je deel uit van onze Community en ontvang je vrij toegang op alle reguliere events. Lees hier alles over het Fixer membership

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wees

Meester Treublaan 1

1097 DP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen