Gratis

Verkenning CPP Open Innovatie

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brightlands Smart Services Campus

Smedestraat 2

6411 CR Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In het kader van het nieuw te ontwikkelen Certified Professional Program Open Innovatie zoeken Dr. Nadine Roijakkers en Dr. Ward Ooms (Open Universiteit, Faculteit Management, Science, & Technology) gesprekspartners in het MKB in de regio Zuid-Limburg. Met deze gesprekspartner zullen wij in individuele interviews of interactieve brainstormsessies in groepsverband de innovatievragen die spelen in hun organisaties in kaart brengen.

Op deze manier proberen we de inhoud van het nieuwe programma zo goed als mogelijk af te stemmen op de wensen en opleidingsbehoeften van MKB-bedrijven die hun innovatie- en groeiambities concrete invulling willen geven. Bent u bijvoorbeeld vooral op zoek naar kennis die u helpt beter samen te werken met het oog op innovatie, of naar kennis die u helpt waarde te creëren met uw intellectuele eigendommen, of juist kennis die u helpt bij het ontwikkelen van een nieuw business model?

Naast inhoudelijke vraagstukken van de organisatie op het vlak innovatie, zijn wij ook geïnteresseerd in de meest optimale vorm waarin dit onderwijs kan worden aangeboden. Voelt u veel voor online afstandsonderwijs, contactonderwijs op locatie, of een combinatie van beide? Wat zijn daarin voor u belangrijke overwegingen?

Deelnemers aan deze gesprekken krijgen de unieke mogelijkheid om met experts op het gebied van (open) innovatie en samenwerking van gedachten te wisselen over de vraagstukken die in hun organisatie spelen, en worden in een later stadium in de gelegenheid gesteld deel te nemen aan een pilot van het programma.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Brightlands Smart Services Campus

Smedestraat 2

6411 CR Heerlen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen