Verkerk Wijnimport x Janselijn proeverij

Venster Acties

Verkerk Wijnimport x Janselijn proeverij

Italië specialist Verkerk Wijnimport presenteert nieuwe wijnen, Frankrijk expert Janselijn wijnen schenkt gave Franse wijnhuizen!

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

The Lobby Fizeaustraat 2 Fizeaustraat 1097 SC Amsterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

LET'S GET TOGETHER

Op maandag 10 oktober 2022 zal in The Lobby Fizeaustraat in Amsterdam-Oost de inmiddels 8e editie plaatsvinden van de unieke Toscane versus Bourgogne proeverij.

Wat voelt als enkele weken terug, is alweer een jaar geleden dat we samen met Chris Janselijn in restaurant Domenica stonden.

In een jaar waarin we een hoop nieuwe producenten, nieuwe jaargangen en nieuwe steengoede wijnen hebben toegevoegd aan onze portefeuille. Hebben we dit jaar besloten om het concept nog breder te trekken.

We presenteren 15 wijnhuizen uit zowel Toscane en Bourgogne, maar ook schenken we wijnen uit andere gebieden. Daarnaast nodigen we ook een aantal producenten uit om persoonlijk hun wijnen te laten proeven.

Janselijn wijnen

In The Lobby Fizeaustraat pakt Chris Janselijn ook dit jaar uit met Franse wijnhuizen uit de regio's Bourgogne, Champagne, Savoie en Beaujolais.

Verkerk Wijnimport

Verkerk Wijnimport presenteert nieuwe producenten uit Toscane, oude en nieuwe jaargangen van wijnmakers uit Umbrië, Südtirol en Piëmonte.

ALS SOMMELIER MET EEN HELE RITS AAN COLLEGA'S KOMEN PROEVEN?

Janselijn x Verkerk proeverijen zijn niet alleen onwijs gezellig, ook draagt de proeverij bij aan de ontwikkeling en wijnkennis van het personeel binnen je restaurant. Wij moedigen je dan ook graag aan om collega's uit de bediening, keuken of leerlingen mee te nemen naar dit evenement!

Dit evenement is een must-attend voor alle wijnprofessionals en wijnliefhebbers.

Reserveer wel tijdig je tickets.

Praktische info

The Lobby Fizeaustraat

Fizeaustraat 2, 1097 SC Amsterdam

Maandag 10 oktober 2022

Aanvang 12.00u tot 17.00u