Gratis

Vermindering van regeldruk in sector Zorg & Welzijn

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Zuylenstede

Perudreef 8

3563 VA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Uitnodiging bijeenkomst vermindering van regeldruk in sector Zorg & Welzijn.

Thema: De mens boven de regels in de zorg’

Voor wie is deze bijeenkomst?

De bijeenkomst richt zicht in eerste instantie op de CNV-leden die werkzaam zijn in de sector Zorg & Welzijn in de provincies Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. Natuurlijk zijn ook andere CNV-leden die zich voor dit thema interesseren welkom. De bijeenkomst is gratis.

Programma.

Inloop vanaf 14.00 uur, start om 14.30 uur

Zorg is mensenwerk. Daarom hebben velen voor een beroep in de zorg gekozen. Tegelijkertijd moeten medewerkers in de zorg zich houden aan een ongelooflijke hoeveelheid regels, protocollen, richtlijnen. Is zorg daarmee nog wel mensenwerk? Of is het vooral regelwerk geworden? Uiteindelijk draait het toch om het beoordelingsvermogen van de medewerker. Administratie en bureaucratische rompslomp slokken veel tijd op en gaan ten koste van de zorg. E-health en domotica die zorg ondersteunen, worden genoemd als oplossing. Maken zij die verwachting waar?

“De mens boven de regels in de zorg”, daarover gaan we het in deze bijeenkomst met elkaar hebben. Een mooie gelegenheid om je collega’s, ook uit andere sectoren, te ontmoeten en met hen je ervaringen te delen.

Het CNV zet zich in voor vermindering van de regeldruk en hoort graag wat in jouw instelling of op jouw locatie (veranderingen in) administratie en regels voor gevolgen hebben.

We hebben Peter Kruithof van het ministerie van VWS, bereid gevonden om de discussie in te leiden.

17.00 uur informeel samenzijn met soep en lekkere broodjes.
18.00 uur
afsluiting.

Meer informatie

Wist je trouwens dat je, als actief vakbondslid, gebruik kunt maken van de cao-afspraken over vakbondsverlof? Dat je dus 'betaald vrij' bent om naar deze bijeenkomst te gaan? Heb je vragen? Neem dan contact op met servicebureau@cnv.nl.Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Zuylenstede

Perudreef 8

3563 VA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen