Gratis

Verrassings-eindeseizoensborrel bij The Wittenberg

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wittenberg

157 Nieuwe Kerkstraat

1018 VL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 4 juli van 15:30 uur tot 18:30 uur organiseert MeerBusiness Amsterdam een verrassings-eindeseizoensborrel in The Wittenberg / Boutique Aparthotel.

Onze netwerkbijeenkomsten zijn bedoeld voor onze members, partners en sponsoren. Zij zijn bij uitstek geschikt voor professionals die hun zakelijke netwerk willen uitbreiden. Uiteraard is ook iedere ondernemer/directeur, die minimaal 5 werknemers heeft én serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam, van harte welkom!


‘Aparthotel Wittenberg – a home away from home’

Achttiende-eeuws van buiten, hedendaags van binnen. Aparthotel Wittenberg opende eind 2017 haar deuren en sindsdien verwelkomt het gasten van over de hele wereld die op zoek zijn naar tijdelijke huisvesting in Amsterdam. Wittenberg wordt beheerd door het bedrijf SACO - The Serviced Apartment Company, dat al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is the accomoderen van internationale verhuizers en zakenreizigers. Achter Wittenberg’s majestueuze gevel aan de Nieuwe Keizersgracht bevinden zich 115 prachtig ontworpen appartementen varierend van studios tot 3 slaapkamer appartementen en er is zelfs een klein Huisje te huur. Wittenberg combineert de attente service van een boutique hotel met het gemak van zelfstandig wonen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wittenberg

157 Nieuwe Kerkstraat

1018 VL Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen