Gratis

Versnellen van innovatie door het toepassen van cloud technologie

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Praat mee over de kracht en mogelijkheden van cloud, deel jouw kennis en kom in contact met andere interessante partijen.

Over dit evenement

Zet jij deze coronacrisis ontwikkelingen on hold omdat je niet durft te investeren? Of onderzoek je juist nu de mogelijkheden om door te ontwikkelen en de concurrentie straks een stap voor te blijven?

Cloud: zoveel meer dan online werkomgeving en opslag

Wist jij bijvoorbeeld dat je uit de Cloud véél meer kunt halen dan alleen de welbekende online werkomgeving en opslag, zoals we die inmiddels allemaal kennen. Door optimaal gebruik te maken van de bouwstenen die voortkomen uit de Cloud (en ook voor jou voor handen zijn) kun je namelijk experimenteren met slimme technologische oplossingen om de concurrentie een stap voor te zijn.

Minimale inspanning maximaal rendement

Wil jij ontdekken hoe je dit en meer met een minimale investering mogelijk maakt? Bert Ertman, meermaals onderscheiden als JavaOne Rockstar Speaker, en in het bezit van 2 prestigieuze Duke’s Choice Awards voor innovatieve toepassingen van Java, vertelt je hier meer over op donderdag 4 februari a.s.

Democratisering in technologielandschap

Als er het afgelopen jaar één ding duidelijk is geworden over de rug van de COVID-19 pandemie, dan is het wel dat de onlinewereld voorlopig niet meer is weg te denken uit ons bestaan. Grootste aanjager? De cloud. Door het toepassen van cloud technologie kan sneller worden ingespeeld op sterk veranderende omstandigheden en kunnen business ideeën worden verwezenlijkt die tot voor kort onmogelijk werden gehouden.

Slimme technologie voor iedereen

Met de moderne cloud heeft er een democratisering plaatsgevonden van het technologielandschap. Dezelfde technologie en innovatiekracht is toegankelijk geworden voor iedereen. Innovaties die tot voor kort waren voorbehouden aan grote ondernemingen met ruime R&D budgetten zijn ineens ook beschikbaar voor het MKB, of zelfs de eenmanszaak.

Betalen naar gebruik

In veel gevallen biedt cloud een pay-as-you-go model waarbij er betaald wordt naar gebruik. Geen grote investeringen vooraf dus, maar bij toenemend gebruik ga je meer betalen. Als het goed is staat daar natuurlijk eigen business tegenover. Op die manier kan het meeschalen met het businesssucces.

Concurrentie voorblijven

De combinatie van toegang tot geavanceerde technologie en disruptieve kostenmodellen biedt een interessante digitale toekomst. Steeds meer bedrijven krijgen door dat ze deze boot niet kunnen missen. Want wat als je concurrent de kracht van cloud weet te benutten? Kunnen ze dat gat dan nog zelf dicht innoveren?

Online bijeenkomst: Versnellen van innovatie door het toepassen van cloud technologie

De behoefte aan connectie en verbinding is groter dan ooit, zeker in deze turbulente tijden. Daarom organiseren wij, bij voldoende animo, vanaf donderdag 4 februari maandelijks een online themabijeenkomst om met elkaar het gesprek aan te gaan over relevante onderwerpen. De eerste sessie zal gaan over het versnellen van innovatie door het toepassen van cloud technologie en wordt geleid door Luminis.

Meld je aan

Wil jij hier ook over meepraten, jouw kennis delen, op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen én in contact komen met interessante partijen? Meld je dan direct aan om zeker te zijn van een plaats!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen