Gratis

Versterk je cultuur en organisatie met een modern beloningsbeleid.

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Online evenement

Beschrijving van het evenement
Je beloningsbeleid inrichten op basis van je cultuur, rekening houden met inzetbaarheid, talenten en wensen van medewerkers.

Over dit evenement

Bedrijven moeten voorbereid zijn op grote veranderingen. Zoals nu de coronacrisis. Het beloningsbeleid is vaak nog traditioneel. Ben je op zoek naar een modernere invulling van belonen? Die rekening houdt met inzetbaarheid, talenten en wensen van medewerkers? Meld je dan aan voor dit event met Esther Flipse van Merknemers. Zij deelt, samen met onze eigen HR-superster Wendy Smit, haar ideeën en ervaringen via verschillende sprekende cases. MKB Brandstof zelf komt ook aan bod.

Case MKB Brandstof: ons beloningsbeleid is even anders

Wendy vertelt over ons beloningsbeleid. Haar doel is om optimaal voor onze medewerkers te zorgen én een bijdrage te leveren aan onze maatschappelijke droom.

Zo hebben we naast onze salarissen een Passiebudget, een planningsbudget en een flexbudget. Deze kunnen we inzetten voor werkgerelateerde zaken, of ten goede van onze -mentale- gezondheid. En zijn onze salarissen ingedeeld volgens Model Baarda. Een open en transparant salarissysteem waarbij er geen functies zijn, maar rollen. "Het heeft een aanlooptijd nodig gehad, maar nu werkt het goed en veel collega's gebruiken de mogelijkheden." zegt Wendy. Naast de financiële aspecten zijn er slaap pods voor een kort dutje, een yogaruimte en -lessen, maandelijkse massages (nu helaas even niet) en een gezonde lunch. Allemaal niet direct zaken waar je aan denkt bij 'beloning', maar ze dragen wel degelijk bij aan de cultuur en het werkgeluk.

Nog meer cases

Naast de case van MKB Brandstof bespreekt Esther nog minimaal 2 andere cases en deelt de geleerde lessen met jullie.

Wie is Esther?

Esther Flipse is HR-specialist en heeft meer dan twintig jaar ervaring, dus wij vertrouwen op wat zij te zeggen heeft. Ze weet alles van modern werkgeverschap, en de regels die daarbij horen. Want de tijden zijn ook in werkgeversland behoorlijk veranderd. Kortom, een bevlogen vakvrouw die met passie en enthousiasme vertelt over moderne arbeidsbeloning. Ze wordt regelmatig ingehuurd als docent door de HR-Academy.

Esther is getrouwd, heeft 3 kinderen en woont in Laren. Ze is graag in de keuken of in een goed restaurant samen met haar familie en vrienden.

Wie is Wendy?

Als HR-adviseur Organisatie & Talent bij MKB Brandstof & Laatbloeien zorgt Wendy Smit voor een lach op het gezicht van al onze collega’s. Ze heeft ondertussen al meer dan 10 jaar werkervaring in dit vakgebied. Bij MKB Brandstof heeft ze ervoor gezorgd dat er nu een modern beloningsysteem is. Met veel passie -maar zeker ook veel geduld- staat ze voor iedereen klaar en haalt ze het beste uit ons naar boven.

Wendy woont in Rotterdam met haar vriend en zoontje Cas. Enne, binnenkort gaat ze verhuizen, maar ze blijft wel lekker in de stad wonen!

Praktisch:

  • Donderdag 20 mei
  • 13.30-14.30 uur
  • Gratis & voor iedereen die anders naar een beloningsbeleid wil kijken!

Wil je op een andere manier kijken naar belonen? Meld je dan aan voor dit event! Er kunnen maximaal 45 mensen deelnemen aan dit event.


		Afbeelding van Versterk je cultuur en  organisatie met een modern beloningsbeleid.

		Afbeelding van Versterk je cultuur en  organisatie met een modern beloningsbeleid.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Online evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen