€ 7,49 – € 85,07

Versterk je innerlijke kracht | Saundra Williams

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bloeihuisje

Wethouder Steinmetzstraat 6A

Hoek: Wethouder van Wijckstraat

Amsterdam, Noord-Holland 1107 BZ

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vind je het ook moeilijk om stil te staan bij jouw diepste wensen, en wat je echt wilt met je leven? Heb je het gevoel dat je door de hectiek en constante ruis van van het dagelijkse leven jouw innerlijke stem niet (meer) kan horen? Dan is deze workshop voor jou!


WAT KAN JE VERWACHTEN
Onder leiding van Saundra Williams gaan we met de Creatie Cirkel op zoek naar jouw diepste wensen als handvat en kompas voor jouw ambities. Welke positieve overtuigingen kunnen jou de kracht geven om je eigen dromen en wensen waar te maken? En welke negatieve en vastgeroeste overtuigingen werken juist belemmerend om datgene te bereiken wat jij het liefste wilt?

In een intieme setting en een safe space ga je in dialoog met jezelf en anderen en kom je in contact met wat je werkelijk wilt.

Belofte: verbinden, versterken en inspireren... de Bloei & Groei signatuur.


WORKSHOPDOCENT
Saundra Williams studeerde Sociale Wetenschappen aan de universiteit van Utrecht. Zij werkt momenteel bij het Bijlmer Parktheater als Manager Bedrijfsvoering. Daarnaast is zij docent en coach bij de Hogeschool voor de Kunsten en geeft zij, als gastdocent bij de Hogeschool van Amsterdam, het minorvak "leefwerelden van jongeren" voor de opleiding Cultureel Maatschappelijke Vorming (CMV). Saundra heeft ruim 20 jaar ervaring in de maatschappelijke en culturele sector als jongerenwerker, projectleider, coach en trainer. Voor het project Going Social coacht zij jonge vrouwen richting het maatschappelijk en cultureel ondernemerschap. Zij zit in de Raad van Toezicht van de Masteropleiding Kunsteducatie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Als nevenactiviteit zit zij in het bestuur van Heesterveld Creative Community, een broedplaats in Amsterdam Zuidoost.

Samen met Stephany Biezen en Minchenu Maduro is zij oprichtster van de Sister Circle; een platform voor zwarte vrouwen waar ontmoeting, verbinding en connectie met jezelf en andere vrouwen centraal staat.
PRAKTISCH
Onze huiskamer is cosy, met plek voor maximaal 10 deelnemers per workshop, koop dus tijdig jouw kaartje. Koop je een kaart voor meerdere workshops? Laat dan via workshops@bloeiengroei.org weten welke workshops je nog meer wil volgen, zodat je goed staat geregistreerd.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bloeihuisje

Wethouder Steinmetzstraat 6A

Hoek: Wethouder van Wijckstraat

Amsterdam, Noord-Holland 1107 BZ

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen