VETTT Afvalmonsterstoet (=VOL)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Stoet

15 Pijpenstraat

7511 GM Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

LET OP: Het is helaas niet meer mogelijk tickets te bestellen. Het evenement zit helemaal vol.

Op zondag
23 juni zal VETTT in samenwerking met STOET de VETTT Afvalmonsterstoet organiseren. Een gratis event waarbij we ons met z'n allen inzetten om kinderen maar ook vooral bezoekers van de binnenstad bewust te maken van zwerfafval.Wat gaan we doen?


We gaan eerst creatief aan de slag en toveren onszelf om tot heuze Afvalmonsters. Van (schoon) restmateriaal maak je samen met je ouders/verzorgs een tof monsterpak. Een schminckje zal het helemaal af maken.

Merel van Merel Events, studeert met alle kinderen een heel bijzonder lied in en bewapend met afvalkarren, hesjes, prikstokken en afvalzakken gaan we de binnenstad in. We treden in actie, we laten het goede voorbeeld zien, maar we gaan ook informatie uitdelen. Zodat iedereen weet waarom dat zwerfafval nou zo slecht is én wat je zelf kunt doen om de strijd aan te gaan.

We eindigen weer bij STOET die speciaal voor ons haar deuren opent. Hier houden we nog een kleine afterparty, waar de kinderen bedankt worden en nog na kunnen genieten met een kinderdisco, een optreden van meneer beer en een gratis suikerspin.

Het evenement is gratis maar je moet je wel even aanmelden zodat we weten hoeveel personen (kinderen en volwassenen we kunnen verwachten). Vol=vol


Meer informatie & aanmelden

Datum: Zondag 23 juni
Tijd: Van 13.00 tot 16.00
Leeftijd: 2 tot 8 jaar (de activiteiten zijn aangepast op deze leeftijd, oudere en jongere kinderen zijn natuurlijk ook welkom)
Locatie: STOET Enschede, Pijpenstraat 15
Kosten: Het is een gratis event. Voor kinderen is er bij STOET een gratis suikerspin en een beker ranja.

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door o.a: De Stadsbeweging Enschede, Raakkracht, STOET en TwenteMilieu.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Stoet

15 Pijpenstraat

7511 GM Enschede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen