VGD Avondsessie Gent - Excel beu? Ontdek een future-proof geautomatiseerde...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

VGD Gent

94 Brusselsesteenweg

#bus 101

9090 Melle

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De lat wordt steeds hoger gelegd voor de finance afdeling van een onderneming. Van het finance team wordt immers verwacht dat ze mee evolueren naar een strategische business partner, die het management voedt met betrouwbare inzichten. Hiermee kunnen zij de onderneming gericht aansturen.

Rapporteren is voor veel ondernemingen echter een te arbeidsintensief proces. Stel dat je het voorbereidende tijdrovende inputwerk kan vervangen door een financiële en operationele rapportering die zichzelf update in real-time. Dan heb je tijdwinst. Deze vrijgemaakte tijd kan dan veel efficiënter worden ingezet in onder andere het analyseren van de resultaten. Geautomatiseerde rapporten zorgen er bovendien voor dat alle beslissingen worden gebaseerd op één en dezelfde waarheid.

Tijdens deze sessie lichten wij, aan de hand van een concrete klantencase, toe hoe een finance afdeling deze transformatie naar business partner kan maken. Onze partner BrightAnalytics toont u in een live demo hoe een geautomatiseerde management rapportering er kan uitzien. Kom op ontdekking!

Programma

18u30 - 19u00: Ontvangst

19u00 - 20u30: Presentatie & demo

20u30: NetworkingDatum en tijd

Locatie

VGD Gent

94 Brusselsesteenweg

#bus 101

9090 Melle

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen