VGD Klantenseminarie Lokeren - Het nieuwe vennootschapsrecht

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Biznis Hotel

100 Zelebaan

9160 Lokeren

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Let’s talk! Het nieuwe vennootschapsrecht zit in een laatste rechte lijn. Vermoedelijk zal rond de jaarwisseling de tekst definitief gestemd worden in de plenaire Kamer.

In principe zal het Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen in werking treden op 1 mei 2019, en op 1 januari 2020 zal het ook van toepassing worden voor de bestaande vennootschappen. Reden te meer om als ondernemer ook voor uw vennootschap op de hoogte te zijn van deze ingrijpende wijzigingen.

Wat houdt deze wet in en wat zijn de voordelen? Welke impact zal deze hebben op uw bestaande vennootschap? Dient u onmiddellijk naar de notaris te gaan om uw statuten te wijzigen? Waar dient u rekening mee te houden bij de oprichting van een nieuwe vennootschap?

Tijdens verschillende gratis infosessies geven onze adviseurs een antwoord op uw meest prangende vragen. Hierbij worden alle wijzigingen helder toegelicht per vennootschap! Noteer dus alvast deze datum in uw agenda. Het vennootschapsrecht, een uitdaging, ook voor u! Let’s talk!

Programma

18u30 – 19u00: Onthaal met broodjes

19u00 – 20u15: Presentatie

20u15 – 22u00: Netwerkdrink

Datum en tijd

Locatie

Biznis Hotel

100 Zelebaan

9160 Lokeren

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen