VIA x RA*W War for Talent

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Capital C Exploitatiemaatschappij

4B Weesperplein

1018 XA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Het debat waarbij ambitieus talent en bureaudirecties met elkaar in gesprek gaan over relevante en actuele onderwerpen.

Over dit evenement

Hoe je het ook noemt: Talent, Human Capital of Workforce. Bedrijven in onze industrie zijn er in ieder geval druk naar opzoek. Krapte op de arbeidsmarkt in zijn algemeen speelt daar vanzelfsprekend een grote rol in, maar wat nog meer? Veranderende work/life balance? Is communicatie een te vaag begrip? Zijn werkgevers te kritisch? En ga zo maar door..

Op 30 september organiseren wij in samenwerking met RA*W een mooie inhoudelijke sessie waarbij Pernille Kok-Jensen als culturele trendwatcher zal vertellen over de ontwikkelingen van de mens nu en in de nabije toekomst. Vervolgens zal Arthur Claassen van Berenschot inzicht geven over feitelijke ontwikkelingen met betrekking tot de arbeidsmarkt en arbeidsvoorwaarden in specifiek ons vakgebied. Deze combinatie zal een interessant gesprek op gang brengen. En misschien ook wel een pittige discussie tussen werknemer en werkgever? Tussen “jong” en “ervaren”? We gaan in ieder geval met diverse inspirerende vakgenoten, recruitment specialisten en ambitieuze talenten het gesprek aan.

Ook kun jij als publiek mee doen als je hier een mening over hebt. Voel je overigens niet verplicht, erbij zijn en meeluisteren mag natuurlijk ook. Een vereiste is wel dat je interesse hebt in dit onderwerp en werkzaam bent in de communicatie industrie. Zien we je dan?

Agenda donderdag 30 september

15.30 – 16.00 Inloop

16.00 – 17.00 Talks met Q&A door Pernille Kok- Jensen en Arthur Claassen

17.00 – 18.00 DEBAT

18:00 - 19:00 Borrel

*Moderatie door Remy Gieling

Let op: Met de huidige maatregelen zijn we genoodzaakt om te werken met Testen voor Toegang. Op deze manier zijn de overige maatregelen zoals 1,5 meter afstand of een vaste zitplaats niet meer noodzakelijk. Het is daarom bij dit event verplicht om naast een geldig ticket en legitimatiebewijs, ook een coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app te tonen aan de ingang. Dit kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag. In geval van het laatste kunnen bezoekers een gratis testafspraak inplannen via testenvoortoegang.org. Dit kan een testlocatie dichtbij jouw woonadres zijn. Na afname van de test ontvang je binnen een uur de uitslag en op vertoon van een negatief testbewijs krijg je vervolgens toegang tot de zaal. Je test mag maximaal 24 uur oud zijn. Vragen of opmerkingen? Stuur een bericht naar info@vianederland.nl

Datum en tijd

Locatie

Capital C Exploitatiemaatschappij

4B Weesperplein

1018 XA Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator VIA

Organisator van VIA x RA*W War for Talent

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen