€ 6 – € 52

Viaans Dictee, Kinderdictee en diner

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Wiekslag

Het Slijk 7

4133 EA Vianen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na een jaar afwezigheid is het Viaans Dictee weer terug. Stichting Leergeld Vianen heeft de fakkel overgenomen van Rotary Vianen-Vreeswijk, die dit Viaanse evenement vele jaren heeft georganiseerd. Omdat ons thema is ‘alle kinderen doen mee’, willen we dit ook meenemen in de nieuwe opzet van het Viaans Dictee.

Wie weet te laveren tussen de Scylla en Charybdis van przewalskipaarden en sacrosancte collocatie? Onze burgemeester leest een speciaal voor Vianen geschreven dictee voor, waarbij niet zozeer de competitie, maar vooral de gezelligheid centraal staat. Conform onze missie 'Alle kinderen doen mee' vindt er dit jaar voor het eerst ook een kinderdictee plaats om 1600 uur (apart inschrijven), zodat u zich kunt meten met uw (klein)kinderen, of kunnen leerlingen in de middag meedoen om te zien of de meesters en juffen het in de avond (of middag...) beter doen! Het kinderdictee is geschreven voor kinderen op de basisschool, vooral voor groep 7 en 8 (maar alle basisschoolleerlingen zijn welkom, als je durft..)

Tussen de twee Viaanse Dictees is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een diner, verzorgd door de leerlingen van het Oosterlicht College.

De opbrengsten van dit benefietevent zijn voor de Stichting Leergeld Vianen, die ervoor zorgt dat alle kinderen mee kunnen doen aan sociale activiteiten, zoals sport, spel, muziek, maar ook aan buitenschoolse activiteiten.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Wiekslag

Het Slijk 7

4133 EA Vianen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen