ViaFestival

Venster Acties

ViaFestival

ViaFestival - Zet de TIJD stil...

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

ViaJacobi 171 Sint Jacobsstraat 3511 BP Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Op zaterdagavond 8 oktober zet de Utrechtse community ViaJacobi de deuren van de Jacobikerk open voor de derde editie van het ViaFestival! Deze keer is het thema ‘Tijd’. Kom naar deze inspirerende avond met spreker Stephan Sanders, kies een uitdagende keuzesessies en geniet van fijne muziek door Utrechtse singer-songwriter Géonne Hartman.

Wat is tijd? Misschien is dat wel een van de moeilijkste vragen die er bestaan. Hoe wij tijd beleven en de keuzes die we maken in hoe we onze tijd indelen verschillen enorm. Daarom zetten we op 8 oktober we ‘de tijd even stil’ en gaan we tijdens het ViaFestival met elkaar in gesprek over ‘Tijd’. Zo neemt publicist en journalist Stephan Sanders je mee op onderzoek naar de impact van de jaartelling, cultuur en technologie op onze tijdbeleving.

Daarna kun je een van de keuzesessies volgen. In de human library kunnen je diverse gasten het hemd van het lijf vragen, zoals een non en een schatgraver in de Utrechtse archieven. Ook is er een workshop linosnedes maken, een sessie met Jonge Theoloog des Vaderlands Tabitha van Krimpen en kan je verder doorpraten met Stephan Sanders. Dr. Trineke Palm zet je aan het denken tijdens een sessie over tijd, taal en emotie. We sluiten de avond af met een muzikaal optreden van de veelbelovende Utrechtse singer-songwriter Géonne Hartman en een hapje en een drankje. Tussendoor kun je een bezoekje brengen aan de caravan van ‘De oploskoffie’, waar de ‘barista’ een oplossing bedenkt voor alle problemen waar de psycholoog geen tijd voor heeft of waarvan je denkt dat niemand erop zit te wachten.