Donatie

ViaJacobidebat: Als de stad uitpuilt - hoe stoppen we de woningmarktcrisis

Venster Acties en details

Donatie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ViaJacobi

171 Sint Jacobsstraat

3511 BP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Van student tot starter, van huurder tot koper; geen woningzoekende kan om de huizenmarktcrisis heen. Hoe lossen we dit op?

Over dit evenement

Utrecht puilt uit. Van student tot starter, van huurder tot koper; geen woningzoekende kan om de huizenmarktcrisis heen. Maar is er licht aan het einde van de tunnel? Binnen welke termijn kunnen we weer aan een betaalbare woning komen? Welke kansen laten we nu nog onbenut? Kortom: welke oplossingen zijn er te bedenken voor de woningmarktcrisis?

Op 13 juli 2021 om 20.00 uur organiseert ViaJacobi het Jacobidebat ‘Als de stad uitpuilt'. Samen met rijksbouwmeester Floris Alkemade, Correspondentjournalist Josta van Bockxmeer en Ebru van Schie Akdag, coördinator woningbouwimpuls bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, denken we na over de vraag wat oplossingen kunnen zijn voor de woningmarktcrisis.

Het debat wordt in hybride vorm georganiseerd waarbij er een aantal plaatsen (afhankelijk van de dan geldende corona-maatregelen) beschikbaar zijn voor gasten in de Jacobikerk. Vanaf 19.30 uur is de kerk open en om 20.00 uur start het debat.

Je kunt het debat ook online volgen via ons YouTube-kanaal. Tip: abonneer je op ons kanaal; dan krijg je een melding als het debat begint.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ViaJacobi

171 Sint Jacobsstraat

3511 BP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Jacobidebat / ViaJacobi

Organisator van ViaJacobidebat: Als de stad uitpuilt - hoe stoppen we de woningmarktcrisis

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen