ViaLezen - '4000 weken' (Oliver Burkeman)

Venster Acties

ViaLezen - '4000 weken' (Oliver Burkeman)

Hoe besteed je je tijd zinvol en met plezier als je maar 4000 weken hebt?

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

ViaJacobi 171 Sint Jacobsstraat 3511 BP Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 1 uur 45 minuten
  • eTicket voor mobiel

Onze to-do-lijstjes groeien, onze mailboxen puilen uit en we hollen van afspraak naar afspraak. Kortom, we zijn (te) druk! Een groot deel van ons leven brengen we gehaast door, waarbij er alleen in de weekenden en vakantie ruimte is voor rust en zingeving. Het is tijd voor een nieuwe visie op tijd, vindt Oliver Burkeman, auteur van het boek 4000 weken.

In zijn boek 4000 weken, de gemiddelde levensduur van een mens, laat hij zien hoe je een betekenisvol leven leeft in de korte tijd die je op aarde bent. Hij neemt je mee in een totaal andere beleving van tijd, waardoor je bewust en met plezier jouw 4000 weken leeft. In zijn boek gaat hij in op de ervaring van ‘deep time’, omgaan met afleiding, betere keuzes maken en het vieren van de eindigheid van alles. Burkeman schrijft hiermee een grappige, praktische en uiteindelijk échte timemanagementgids voor stervelingen.

Tijdens ViaLezen gaan we met elkaar in gesprek over dit inspirerende. De avond begint om 20.00 uur en vanaf 19.30 uur staan koffie en thee voor je klaar in de Jacobikerk (St.-Jacobsstraat 171, Utrecht). Na afloop staat er een borrel voor je klaar! Meld je (gratis!) aan voor dit evenement.