€ 20 – € 75

ViaRetraite 2022

Venster Acties en details

€ 20 – € 75

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ViaJacobi

171 Sint Jacobsstraat

3511 BP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Ervaar twee etmalen rust, ritme en focus onder de oude gewelven van de Jacobikerk

Over dit evenement

Aan het begin van 2022 kun je het nieuwe jaar goed beginnen tijdens de ViaRetraite. Gedurende twee etmalen staan we stil bij vragen als: wie ben ik en wat vind ik belangrijk in het leven? Waar haal ik mijn kracht en inspiratie uit? Wat zijn mijn persoonlijke doelen voor de komende periode? Tijdens deze retraite staat het thema 'Ruimte' centraal.

We bieden je een afwisselend programma met onder meer vespers, een stiltewandeling, een workshopronde, persoonlijke stiltemomenten en (stilte)maaltijden. Je ontvangt van ons een reader met inspiratiemateriaal voor persoonlijke stiltemomenten die je helpt bij het vinden van antwoorden op deze vragen. Voor de volledige retraite-ervaring kun je in de kerk blijven slapen onder de eeuwenoude gewelven van de Jacobikerk.

Aan deze retraite doen mensen mee met allerlei levensovertuigingen en achtergronden. Wat we delen is dat we nieuwsgierig zijn naar wat er onszelf leeft en naar de verhalen van de mensen om ons heen. Tijdens de retraite laten we ons inspireren door bronnen uit de hedendaagse cultuur en christelijke spiritualiteit en traditie. Als je met dat laatste niet bekend bent, is dit een kans hier op een laagdrempelige manier kennis mee te maken.

De kosten bedragen 65 euro voor het hele weekend (thuis overnachten) of 80 euro (overnachten in de kerk). Ook is het mogelijk om een dagticket te bestellen voor het zaterdagprogramma (25 euro). Deze bedragen zijn inclusief maaltijden, drinken en een reader met teksten. Boek snel: tot 1 december geldt een early-birdkortingstarief! Voor studenten geldt een korting van 10 euro; maak hiervoor gebruik van de code STUDENT. Zit je krap bij kas en is de ticketprijs voor jou een drempel om deel te nemen? Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier. We bieden je dan een passend alternatief bedrag.

Ben je nieuwsgierig naar de andere activiteiten? Kijk dan eens op www.viajacobi.nl.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ViaJacobi

171 Sint Jacobsstraat

3511 BP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator ViaJacobi

Organisator van ViaRetraite 2022

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen