ViaRetraite februari 2023

Venster Acties

ViaRetraite februari 2023

Stap even uit de hectiek van het dagelijkse leven en ervaar twee etmalen rust, ritme en focus

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

ViaJacobi 171 Sint Jacobsstraat 3511 BP Utrecht Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Aan het begin van 2023 kun je meedoen met de ViaRetraite! Deze retraite staan we stil bij het thema 'Tijd'. In het weekend van 10-12 februari denken we na over vragen als: hoe kijk ik terug op de afgelopen periode? Waar liggen mijn prioriteiten en ben ik daar tevreden mee? Wat zijn mijn persoonlijke doelen voor de komende periode?

We bieden je een afwisselend programma met onder meer bezinningsmomenten, een stiltewandeling, een workshop, persoonlijke stiltemomenten en maaltijden. Je ontvangt van ons een reader met inspiratiemateriaal voor persoonlijke stiltemomenten die je helpt bij het vinden van antwoorden op deze vragen. Voor de echte retraite-ervaring kun je overnachten in de kerk.

Aan deze retraite doen mensen mee met allerlei levensovertuigingen en achtergronden. Wat we delen is dat we nieuwsgierig zijn naar wat er onszelf leeft en naar de verhalen van de mensen om ons heen. Tijdens de retraite laten we ons inspireren door bronnen uit de hedendaagse cultuur en christelijke spiritualiteit en traditie. Als je met dat laatste niet bekend bent, is dit een kans hier op een laagdrempelige manier kennis mee te maken.

De kosten voor dit programma zijn inclusief maaltijden, drinken en een reader met teksten. Voor studenten geldt een korting van 10 euro; maak hiervoor gebruik van de code STUDENT.

Zit je krap bij kas en is de ticketprijs voor jou een drempel om deel te nemen? Stuur ons dan even een berichtje via het contactformulier. We bieden je dan een passend alternatief bedrag.

Ben je nieuwsgierig naar de andere activiteiten? Kijk dan eens op www.viajacobi.nl.