Victoria Run Raamsdonk 2022

Victoria Run Raamsdonk 2022

Venster Acties en details

Vanaf € 12,50

Datum en tijd

Locatie

Lageweg 5

5 Lageweg

4944 AR Raamsdonk

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen refunds

3de Editie Victoria Run Raamsdonk Voor de tweede editie van de Victoria Run hebben we weer een uitdagend en vernieuwd parcours ontworpen e

Over dit evenement

Voor de derde editie van de Victoria Run hebben we weer een uitdagend en vernieuwd parcours ontworpen en uitgestippeld met wel 30 hindernissen. Het parcours bestaat uit 2 lussen, je loopt een lus van c.a. 5 km waarna je langs het publiek op het voetbalterrein komt. Optioneel is om een tweede lus te lopen van c.a. 4 km, dus ca. 9 a 10 km in totaal. Vrijwel het hele parcours is offroad. Je overwint weilanden, hindernissen, sloten, water enzovoort. Het parcours is voor iedereen toegankelijk. Dus mocht je een keer een hindernis willen overslaan dan is dit geen enkel probleem. Het gaat om het avontuur, de beleving en de sportieve uitdaging. De Victoriarun is geen prestatierun, er zal dan ook geen tijdwaarneming zijn. Houdt op het parcours rekening met elkaar, geef elkaar de ruimte en steek indien nodig een helpende hand toe. 

De route is aangegeven met lint en bewegwijzering. Bij elke hindernis staan vrijwilligers en bij de oversteekplaatsen staan verkeersregelaars. De aanwijzingen van deze vrijwilligers dienen altijd gevolgd te worden. Ook zullen op het parcours verschillende waterposten aanwezig zijn.

Overige informatie kunt u vinden op www.victoriarun.nl

Delen met vrienden