Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Video werkt! Ben jij al begonnen?

NOBLY Authentieke Communicatie & Reclame

Dinsdag 5 juni 2018 van 15:00 tot 18:00 (CEST)

Video werkt! Ben jij al begonnen?

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Regulier
1x toegang voor 1 persoon
Beëindigd € 145,00 € 6,79 € 31,88

Deel Video werkt! Ben jij al begonnen?

Evenementdetails

 

Ben je nou nog niet begonnen met video voor je sociale media? Uhhh, nee. 

Je wil wel, maar het is je niet gelukt om verschillende redenen. Geen tijd, geen camera en microfoon. Je vindt het moeilijk om een onderwerp te verzinnen of je kijkt niet graag naar jezelf en vindt het spannend. 

Sorry, maar het moet!
Je kunt genoeg redenen verzinnen om het niet te doen. Maar toch moet je eigenlijk gewoon beginnen. Online video is een onmisbaar onderdeel van je contentstrategie. Video's vallen op. Je neemt simpelweg meer ruimte in op de tijdlijn. De kijker heeft direct een beeld van je.

Wij helpen je graag met het starten en zoeken samen naar jouw stijl. De uitdaging is namelijk het maken van een video die precies bij jou past. Menselijke communicatie is tenslotte de nieuwe maat! 

Mogen wij je helpen?
Kom naar onze video workshop en samen maken we jouw eerste video. Ter voorbereiding bepalen we samen alvast het onderwerp en  wer jij alvast tekst en andere zaken uit. Onze doelstelling is dat je naar huis gaat met je video gemonteerd en al. Is de montage toch niet gelukt? Dan hebben we na de workshop nog contact en begeleiden we je op afstand met de montage en verspreiding van je video. De workshop wordt gehouden op 14 november as in Rotterdam. Je kunt kiezen of je de middag of de avond aanwezig bent.

Over de trainers/organisator
Deze training wordt gegeven door Anke van der Sluis van Social Abonnement en Bart Moree van NOBLY.

Anke is communicatie adviseur en helpt grote en kleine organisaties met het (door)ontwikkelen van hun online communicatie. Ze helpt vooral anderen met vloggen maar vlogt af en toe zelf. Kijk maar hier.

Bart is de eigenaar van NOBLY Authentieke communicatie & creatie en dol op video. Hij is tevens cameraman en erg goed voor de camera. Kijk maar. Het is een video uit 2015 maar nog steeds actueel!

Schikt deze datum niet? Laat het ons weten via: info@nobly.nl

Heb je vragen over Video werkt! Ben jij al begonnen?? Neem contact op met NOBLY Authentieke Communicatie & Reclame

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Centrum

Rotterdam
Nederland

Dinsdag 5 juni 2018 van 15:00 tot 18:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

NOBLY Authentieke Communicatie & Reclame

COMMUNICATIE EN RECLAME voor organisaties die zichzelf durven laten zien.

Stap uit je comfortzone en wees jezelf! Laat je dat meer zien? Dan zullen de unieke elementen hiervan je toegankelijker, authentieker en effectiever maken. We geloven namelijk dat jij en jouw bedrijf een unieke persoonlijkheid hebben. NOBLY helpt je vervolgens de organisatie met tactische communicatie succesvol te maken door: grafisch ontwerp, bedrijfsvideo en meer.

Onderscheidend zijn door jezelf te blijven.

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.